Intara Rešetina sieva atklāj, kā pārvarējuši laulības krīzi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

2017. gadā izskanēja ziņa, ka aktieris un režisors Intars Rešetins šķiras no sievas, fitnesa treneres un "Mis Latvija 2002" titula ieguvējas Zandas Zariņas-Rešetinas. Pāris nu ir pārvarējis krīzi un atklāj, kādas ir abu attiecības šobrīd. 

Intervijā izdevumam "Ieva" Zanda atklājusi savu "recepti", kā viņi abi ar vīru stiprina attiecības

"(..) Mans darbs var pagaidīt, jo svarīgāk ir atrast laiku ģimenei, veltīt uzmanību savai otrai pusītei, kā arī neuztvert kaut kādas lietas par pašsaprotamām. Lai neatsvešinātos, galvenais ir kopā pavadītais laiks, tas noteikti ir jāatrod ikdienas skrējienā.

Un ir savā starpā par visu jāizrunājas - arī par neapmierinātību, par pārpratumiem.

Un būtiski ir arī novērtēt otra darbu - saprast, ka mīļotais cilvēks strādā ģimenes labā, un arī panākumus mācēt paslavēt," intervijā atklāj Rešetina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℤ?ℕ?? ℤ???ņ? ℝ?š????? (@zandazr) on

Atgādinām, ka 2017. gada vasarā izskanēja ziņa, ka Intars un Zanda pēc 12 laulības gadiem izšķīrušies - viņš saviem draugiem un kolēģiem neslēpa, ka attiecībās iestājusies krīze, un no populārā aktiera zeltneša pat bija pazudis laulības gredzens. Tā paša gada rudenī pārim izdevās atjaunot savas attiecības.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē. Abi ir vecāki divām meitām – Elīzai Marijai un Grētai Marijai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu