Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Instagram" modele ar kailfoto vāc ziedojumus Austrālijas ugunsgrēku novēršanai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

20 gadus vecā ASV "Instagram" modele Keilena Varda (Kaylen Ward) sākusi kampaņu - viņa vāc ziedojumus Austrālijas ugunsgrēku seku likvidēšanai apmaiņā pret saviem kailfoto.

Ziņots, ka sieviete kampaņu sāka 3. janvārī ar ierakstu mikroblogošanas vietnē "Twitter", un līdz šim savākusi vairāk nekā 700 000 dolārus.

"Es pati noziedoju 1000 dolāru Austrālijas ugunsgrēkos cietušajiem. Man ir ievērojams skaits sekotāju, ap 30 000 tajā brīdī, un es padomāju, ka daudzi no viņiem piedalītos manā akcijā un sūtītu ziedojumus," "The Guardian" skaidro Kalifornijā dzīvojošā Keilena, kura par katriem noziedotiem desmit dolāriem vai vairāk ziedotājam nosūta savu kailfoto.

Ar modeles "tvītu" dalījušies teju 90 000 reizes.

Keilena sev ieguvusi arī jaunu iesauku - "kailā filantrope". "Ne visi varoņi valkā apmetņus," ir bijis viens no biežākajiem komentāriem uz viņas centieniem.

Sieviete skaidro, ka viņa piedāvā kaut ko tādu, par ko cilvēki jau iepriekš bija gatavi maksāt: "Es jau sen izmantoju savu "Twitter" kontu, lai nopelnītu naudu, pārdodot kailfoto... Man ir lojāla fanu bāze, kas no manis pērk saturu, un tā es pelnu sev iztiku."

Jau ziņots, ka palīdzēt tikt galā ar postošajām ugunsgrēka sekām piesakās arī daudzas pasaules mēroga slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu