Ozols komentē lielkoncerta "Neona pilsēta" sāgas noslēguma iesildītāju izgāšanos (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

23. novembrī Dzelzcela muzejā lielkoncerta "Neona pilsēta" reperis Ozols kopā ar draugiem un domubiedriem noslēdza godalgotā albuma veicināšanas turneju.

Liela daļa klātesošo klausītāju bija nepatīkami pārsteigti, pirmkārt, par ilgo gaidīšanas laiku līdz paša Ozola kāpšanai uz skatuves un, otrkārt, par iesildītāju (Sudrabu Sirds, Niklāvz, Emil, Soraya un Katapullt) nekvalitatīvajiem priekšnesumiem, kas tika pat izsvilpti.

“Mēģināšu pateikt tā diplomātiskāk. Intro bija par garu, un mākslinieki, kuri mūs iesildīja, nebija tajā labākajā kondīcijā. Ja mēs paklausāmies Sudrabu Sirds daiļradi “Youtube”, tā ir amazing, bet šoreiz nebija līdz galam ar fizisko un mentālo stāvokli. Es biju baigi aizņemts beksteidžā, bet es dzirdēju, ka kaut kas nav.

Es joprojām par to jūtos bišķiņ tā...

Bet šis ir jauns gads. Nākam ar jauniem mērķiem, jauniem plāniem. Februārī gaidāmi pirmie jaunumi,” pēc “Zelta mikrofona” nomināciju paziņošanas intervijā ar TVNET pastāstīja hita “Stils” izpildītājs.

Foto: Ozola "Neona pilsēta" sāgas noslēguma pasākums Dzelzceļa muzejā

Uz jautājumu, vai viņš plāno turpināt sadarbību ar augstāk minētajiem mūziķiem, Ozols atbildēja šādi: “Es ļoti augstu vērtēju Sudrabu Sirdi kā reperi. Vai mums būs kāds kopīgs ieraksts? Iespējams. Par visu pārējo pagaidām nevaru komentēt.”

Kā jau ziņots, slavenais pašmāju reperis šogad saņēma divas “Zelta mikrofona” nominācijas – kategorijās “Videoklips” un “Koncertieraksts video”.

Foto: Paziņo Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" nominantus

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu