"Willow Farm" publisko singlu no drīzumā gaidāmā jaunā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Willow Farm"
"Willow Farm" Foto: publicitātes

Šonedēļ Latvijas radiostacijās sāk skanēs grupas "Willow Farm" jaunais singls “Varbūt tā esi tu” no jaunā albuma “Pasaule ir viss, kas gadās”, kas klajā nāks 1. februārī.

“Tas ir dzīvespriecīgi pašironisks gabals par to, ka dzīvē ne vienmēr viss ir tā, kā tam vajadzētu būt, un ko vajadzētu darīt, to apzinoties. Tekstā ieskanas arī rindiņa, kura ir arī albuma nosaukums, – pasaule ir viss, kas gadās. Dziesmas tekstā izmantota arī frāze, kuras autors ir liepājnieks – dramaturgs un aktieris Ēriks Vilsons,” teic jaunās dziesmas mūzikas un vārdu autors Emīls Dreiblats.

Video: Willow Farm "Varbūt tā esi tu".

Dziesma  ierakstīta Liepājā, “Lighthouse Studio”, miksēja Mārtiņš Burkevics, māsterēja Gints Sola. Videoversijas autors – Mikus Austers.

Jau vēstīts, ka 31. janvārī Vecrīgā, bārā “Secret Event” (Jāņa sēta 5) tiks svinēti grupas "Willow Farm" jaunākā albuma atvēršanas svētki jeb, kā to nodēvējuši paši mūziķi, tikšanās ar draugiem mājīgā atmosfērā ar dažām akustiskām dziesmām un sarunām par jauno albumu. Šajā pašā vakarā plkst.23 grupa uzstāsies Latvijas 1. rokkafejnīcā (Rīgā, Mārstaļu ielā), kur tiks spēlēta gan liela daļa jaunā albuma materiāla, gan arī agrāk tapušas dziesmas. Savukārt Liepājā jaunā albuma prezentācijas koncerts paredzēts 14. februārī, kultūras namā “Wiktorija”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu