"Vainīgie tiks sodīti!" Paulas Freimanes e-grāmata tikusi nelikumīgi izplatīta (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Fitnesa trenere Paula Freimane saskārusies ar nepatīkamu situāciju - viņas grāmata "Zelta sastāvdaļa" ļaunprātīgi izmantota pirātismam. 

"Paulas Freimanes bestsellers "Zelta sastāvdaļa" uz laiku tiek IZŅEMTS no tirdzniecības elektroniskā vidē," informē grāmatu apgāda "Zvaigzne ABC" īpašniece Vija Kilbloka.

"Pirmo reizi Zvaigznes e-grāmatu tirdzniecības platforma ir ļaunprātīgi izmantota pirātismam. Vairākas personas (jau identificētas) nelikumīgi izplata (Krimināllikuma 148.p.) Paulas Freimanes grāmatu failus. Šodien notika tikšanās ar advokātu Ivo Klotinu, par nelikumīgo darbību faktu uzsākta izmeklēšana," viņa atklāj notikušā apstākļus.

Arī pati Freimane par šo incidentu informējusi savus sekotājus vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos. 

"Lieta ir sekojoša - e-grāmatu, kura bija pieejama "Zvaigznes ABC" mājaslapā, vairākas personas ir nopirkušas par savu naudu un pārsūtījušas apkārt interneta vidē Dievs vien zina cik cilvēkiem. Kas šīs personas ir, mēs noskaidrojām dažu dienu laikā, jo

grāmatās ir apslēptie kodi.

Mēs zinām visus kredītkaršu datus, pat lokāciju, no kurienes tiek grāmata pirkta, un, protams, arī vārds un uzvārds tiek uzreiz noskaidrots. Ar personām šodien sazināsies advokāts un stādīs fakta priekšā, ka lieta jau ir nodota policijā," norāda Paula.

"Es gribu pateikt to, ka man ir prieks, ka mana grāmata ir tik populāra, ka cilvēki ar to dalās tādā veidā, bet visi ir informēti, ka tas ir pārkāpums. Līdz ar to, protams, vainīgie tiks sodīti un saņems sodu.

Man ir sajūta, ka mans 13 mēnešu darbs no šiem cilvēkiem netiek respektēts.

Mani kā autori patiešām tas ir aizskāris, es to tā neatstāšu," video noslēgumā uzsver Paula.

Foto: Paulas Freimanes grāmatas atklāšana

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu