Ēdienu blogere "Našķoties Zane" skaidro, vai savā profesijā iespējams nopelnīt (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Grāmatas "Našķoties" atvēršanas svinības
Foto: Grāmatas "Našķoties" atvēršanas svinības Foto: Jānis Škapars/TVNET

Zane Grēviņa, kuras recepšu grāmata "Našķoties" pērn kļuva par veiksmīgāko bestselleru Latvijā, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, vai ar ēdienu gatavošanu Latvijā ir iespējams nopelnīt.

Uz jautājumu, vai ar ēdienu gatavošanu var arī nopelnīt, Zane atbild apstiprinoši: "Ikdienā es strādāju dažādos ar ēdienu saistītos projektos, un, jā, 12 stundu darba dienas nes arī ienākumus."

"Runājot filozofiski, pilnībā piekrītu tiem, kas saka – ja darīsi to, kas tev patīk, un darīsi to no sirds, nauda atnāks tieši tik, cik tev to vajadzēs. Cenšos dzīvot ar šādu attieksmi," piebilst viņa.

Tieši pēc grāmatas iznākšanas pie Zanes vērsušies cilvēki ar padomiem par naudas lietām, taču viņa sevi no tā distancē. "Man vispirms ir svarīgi dzīvot saskaņā ar sevi. Ja šo principu ievēro, tad miers iestājas arī citās dzīves sfērās," secina Zane.

“Ēdienu gatavoju savam priekam, draugiem un ģimenei. Pirms pāris gadiem nolēmu, ka receptes, ko parasti mēdzu nosūtīt draugiem elektroniski, jāpublicē blogā, kur gatavot gribētāji tās visas varētu atrast arī bez manas palīdzības. Pēc kāda laika uzzināju, ka mans draugu loks pārtapis desmitu tūkstošu lasītāju pulkā un receptes gatavo cilvēki ne tikai Cēsīs, Rēzeknē, Daugavpilī, Rīgā un Engurē, bet arī Parīzē, Kairā, Dublinā, Londonā un citās pasaules vietās. Grāmata tomēr ir vērtība ar savu unikalitāti, tādēļ esmu gandarīta, ka līdz šim virtuālajā vidē veiktais darbs ieguvis taustāmu apveidu un noderēs daudzās jo daudzās virtuvēs!” par savu grāmatu teic Zane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zane Grēviņa (@naskoties_zane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zane Grēviņa (@naskoties_zane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zane Grēviņa (@naskoties_zane) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu