Rakovska: Tīnas trumpis Eirovīzijā būs jaudīgā balss un skaļais priekšnesums (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Picture Agency

Latvijas Televīzijas rīkotā konkursa "Supernova 2020" uzvarētājas Samantas Tīnas trumpis Eirovīzijā būs jaudīgā balss un skaļais priekšnesums, pauda mūzikas grupas "Triānas parks" soliste Agnese Rakovska, kura arīdzan pirms pāris gadiem pārstāvēja Latviju lielajā Eirovīzijā ar dziesmu "The Line". 

Viņa norādīja, ka Samanta Tīna uzstājās ar ekspresīvu priekšnesumu, kam ir sava auditorija. "Saka, ka Eirovīzija ir šovs un tā skatuve ir jāuzspridzina, bet ir piemēri, kas par to neliecina," uzsvēra Rakovska, piebilstot, ka Samanta Tīna uz skatuves ir sen, tāpēc pauda arī pārliecību, ka dziedātāja zinās, ko darīt.

Kā atzīmēja Rakovska, Eirovīzijas dziesmai jābūt radio draudzīgai, kas būs dzīvotspējīga. Viņa uzsvēra, ka nedrīkst aizmirst, ka Eirovīzija tomēr ir dziesmu konkurss, tāpēc svarīgi, ka "dziesma dzīvo, kad konkurss ir jau beidzies". 

Tāpat viņa norādīja, ka ir muļķīgi prognozēt nākotni, jo "neviens nezina, kāda ir Eirovīzijas formula". Vienlaikus Rakovska pauda cerību, ka nākotnē "Supernovā" dzirdēs kaut ko oriģinālu. Dziedātāja arī uzsvēra, ka konkursā nepieciešams turpināt iesākto kursu, kurā meklē moderno un jaunrades jaunās vēsmas. 

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Kā atklāja Rakovska, viņas favorīts bija Annna ar dziesmu "Polyester", taču viņa novēl Samantai Tīnai veiksmi konkursā Roterdamā.

TVNET jau ziņoja, ka 65. Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā uzvarēja konkursā "Supernova 2020".

Foto: Supernova 2020.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu