Evija Vēbere atklāj intīmas detaļas par savām attiecībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Evija Vēbere uzrunā klātesošos "Dejas balvas 2017-2018" pasniegšanas ceremonijā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī.
Dziedātāja Evija Vēbere uzrunā klātesošos "Dejas balvas 2017-2018" pasniegšanas ceremonijā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu dziedātāja Evija Vēbere, viesojoties grupas "Singapūras satīns" mūziķa Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", atklāja, ka jau vairākus gadus ir attiecībās. 

Evija Vēbere publiskajā telpā ir bijusi ļoti klusa par savu privāto dzīvi, taču nu viņa apstiprina, ka viņas dzīvē ir kāds īpašs cilvēks. "Es esmu attiecībās kopš 18 gadu vecuma. Tāpēc es arī neesmu tik publiska," atklāj Evija, kura attiecībās ir 11 gadus. 

"Man ir pilnīgi cits fokuss uz attiecībām. Mans fokuss ir izaugt ar kādu kopā," savu lēmumu neafišēt attiecības paskaidro Evija.

Tiesa, šā iemesla dēļ viņa saskārusies ar neveiklām situācijām. Dziedātāja skaidro, ka viņai vairākkārt bijuši piedāvājumi satikties, tomēr Evija tos uztvērusi citādāk. "Piemēram, ja tu mani aicinātu iziet ārā, man liktos: "Jā, viņš ir džeks, viņam ir tā grupa, varbūt viņš domā, ka arī es kaut ko inčīgu daru", vienkārši, zini kā, varbūt es liekos interesants cilvēks. Bet tad es attopos, ka tā tas laikam nestrādā," tā Evija.

Atgādinām, ka Evija Vēbere plašāku atpazīstamību ieguva 2018. gadā, Latvijas simtgades koncertā "Mīlestības vārdā. 18+". Tajā Vēberes izpildītā dziesma "Svētku diena" izraisīja plašu rezonansi

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu