Alla Pugačova atklāj patiesību par savām plastiskajām operācijām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Alla Pugačova
Alla Pugačova Foto: Ieva Lūka/LETA

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova raidījumā "Ты не поверишь!" atklājusi iepriekš nedzirdētus faktus par sava jauneklīgā izskata saglabāšanu. 

70 gadus vecā zvaigzne līdz šim nebija publiski komentējusi, kādas skaistuma uzlabošanas procedūras veikusi.

"Plastiskās operācijas es, protams, esmu veikusi. Bet sirds problēmu dēļ ārsti man aizliedza vispārējo narkozi. Tādēļ es veicu mazas savilkšanas un vieglas operācijas. Man ir laba āda un labi draugi - plastikas ķirurgi. Viņi var noņemt cistu vietējā anestēzijā," raidījumā skaidro Pugačova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Estrādes dīva piebilda, ka ļoti cenšas saglabāt jauneklīgo izskatu. Turklāt viņai no Izraēlas atved speciālus krēmus un vitamīnus. "Es sajaucu E vitamīnu ar krēmiem. Tas ir kā sīrups. Es to vienkārši uzsmērēju uz sejas un kakla," skaistuma noslēpumu atklāj Pugačova.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Māksliniece neslēpa, ka ir ieinteresēta visos plastikas ķirurģijas jaunumos. Tāpat viņa neizslēdz iespēju vēl kādreiz veikt kādu procedūru. "Tagad tas nav vajadzīgs, bet pēc tam būs. Man viss ir jāzina. Es lasu "Instagram", ko dara citi. Cilvēki injicē cilmes šūnas un pat nebaidās," pastāstīja Pugačova. 

Pugačova gan nesapņo par mūžīgo jaunību, apgalvojot, ka galvenais dzīvē ir nevis skaistums, bet ģimene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu