"Biffy Clyro" iepazīstina ar pirmo vēstnesi no šogad gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Skotu rokmūzikas trio "Biffy Clyro", kas divas reizes uzstājusies arī Latvijā, nāk klajā ar pirmo singlu "Instant History" no šogad gaidāmā astotā studijas albuma.

Dziesmas producents ir Grammy balvas ieguvējs Ričs Kostejs (Rich Costey), kas strādājis arīdzan ar tādiem mūziķiem kā Foo FightersMuse un The Killers.

Video: Biffy Clyro "Instant History".

“Šoreiz mēs gribējām startēt uzreiz ar kaut ko, kas izceltos uz visa pārējā ieraksta fona. “Instant History” it lielākais, vistrāpīgākais popa mirklis mūsu karjerā," aizrautīgi par ierakstu stāsta grupas līderis Saimons Nīls (Simon Neil). "Tas ir tāds atklāts paziņojums, kaut gan pilnībā tas neatspoguļo to virzienu, kuru esam gājuši, strādājot pie albuma satura. Tomēr tematiski tas parāda, par ko būs albums - mācīšanās no kļūdām un saprašana par to, kā var iet uz priekšu. Notikumi var būt līdzīgi, tie var atkārtoties, tomēr nekad tas nebūs kā iepriekš, un par to nav jābaidās."

Grupas pirmsākumi meklējami 1995. gadā, kad to izveidoja vokālists un ģitārists Saimons Nīls, basģitārists Džeimss Džonstons (James Johnston) un viņa dvīņubrālis bundzinieks Bens Džonstons (Ben Johnston).

Plašāku atpazīstamību puiši ieguva 2007. gadā līdz ar ceturtā studijas albuma "Puzzle" panākumiem. Tiem seko vēl veiksmīgāki albumi "Only Revolutions" (2009) un "Opposites" (2013). Visi trīs iekļuva britu albumu topa piecniekā, turklāt "Opposites" pat pašā virsotnē.

Grupa uzstājusies koncertzālē "Palladium" un Lucavsalā, iesildot Foo Fighters.

Foto: Biffy Clyro koncertzālē "Palladium" (iesilda - Dry The River).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu