Pašmāju populārākais "drag queen" plāno veikt vairākas plastiskās operācijas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas slavenākais "drag queen" Amuna Davis intervijā žurnālam "Vakara Ziņas" atklāj, ka drīzumā veiks vairākas skaistuma uzlabošanas operācijas. 

Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) jau sācis ceļu pretī pārliecībai par sevi - viņš veicis zobu korekciju, par ko ir ļoti priecīgs, un rezultātus labprāt parāda saviem faniem sociālajos tīklos.

Tomēr pie tā viņš negrasās apstāties - viņam padomā ir arī plastiskās operācijas. "Man ir padomā deguna operācija, tauku atsūkšana un arī botulīna injekcijas. Pašlaik man arī ir ļoti svarīga un aktuāla operācija, kas saistīta ar zobu ielikšanu. Pamazām viss notiek!" - "Vakara Ziņām" atklāj ekspresīvais jaunietis.

Kā zināms, Dāvja dzīves gaitām seko līdzi arī STV Pirmā! realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤?Test Teeth Nr2 ?❤? Omg Mani mìļie es esmu jau tik tik tik tuvu lìdz savam ideāajam smaidam un jauniem zobiņiem.❤?. ŠODIEN bija testu plasmasas kroņu pielikšana lai redzètu vèlamo rezultàtu.❤ esmu tik neizsakàmi laimìgs ka esmu nonàcis tieši ConfiDental @drraivis rokàs. Uzticos viņam tik ļoti un ConfiDental ir vieta kurà meistari stradà ar visliekàko atdevi priekš savien klientiem. Vèl tikai mazliet un es bùšu ticis pie jauna Smaida ❤?❤?❤?.. vairàk info. Par zobiem un kas kà tieši man tiek taisìts droši Jautàjiet un Sazinaties ar - @drraivis . . .#newsmile #newteeth #dentalwork #dental #teeth #smile #beforeandafter #confidental #newsmile #crowns #crownteeth #latvia #boy #lgbt #whitesmile #whiteteeth #instagood #instapost #instagram #new

A post shared by Amuna Davis (@amunadavis) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu