Ozols publicē jaunu video, izziņo koncertu Lucavsalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju hiphopa smagsvars Ģirts Rozentāls jeb Ozols laiž klajā jaunu singlu un video "Pavasaris", kas ir pirmais vēstnesis no drīzumā gaidāmā jaunā albuma. Vienlaikus ar singlu Ozols izziņo vērienīgu lielkoncertu Rīgā, Lucavsalā - "Lucavsala Live" 22. augustā.

Biļetes jau no šodienas pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un internetā šeit.

Kopā ar šo notikumu klajā nāk arī dziesma "Pavasaris" un tās videoklips, kas ir pirmais singls no gaidāmā Ozola albuma, kura iznākšana paredzēta pavasara beigās vai vasaras sākumā. Mūzikas autors ir bītmeikers no Liepājas Niklāvz, kas ar Ozolu sadarbojies jau iepriekš albumos "Atpakaļ nākotnē" (2015) un "Neona pilsēta" (2018).

"Dziesmas saturs ir oriģināls un neatkarīgs no priekšvēstnešiem, savukārt piedziedājumā var atrast atsauces uz grupas "Laika suns" dziesmu "Pavasari". Šī sākotnēji neapzinātā teksta līdzība un dziesmas alternatīvais skanējums aizveda mani līdz tam, ka iesākām strādāt pie šā ieraksta studijā kopā ar rolandu če, bet darbu pie šīs dziesmas pabeidzām ar Arni Račinski (Laika suns), Niklāvu, rolandu če un Andi Ansonu studijā “Mute”. Dziesmai ir savādāks skanējums, tai nav līdzības ar maniem iepriekšējiem darbiem, un šis bija izaicinājums man pašam,” par jauno dziesmu stāsta Ozols.

Dziesmas videoklips tapis kopā ar Ritvaru Bluku un viņa komandu.

Video: Ozols "Pavasaris".

"Videoklips bija vēl viens izaicinājums, kas bija jārealizē samērā īsā laikā. Filmēšanas procesu vēl sarežģītāku padarīja tas, ka video izmantoti palēninājuma efekti, kas prasa stipri lielāku gaismas resursu filmēšanas laukumā, kā arī kadri ar degošo mājas koridoru mums bija zināms pārbaudījums, saka Ozols.

Foto: Videoklipa tapšanas aizkulises.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu