Jaunais dziedātājs Kriss Noa izziņo koncertu "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Noa (Chris Noah)
Kriss Noa (Chris Noah) Foto: Filips Šmits

Jaunais pašmāju mūziķis Kriss Noa (Chris Noah), īstajā vārdā Krists Indrišonoks, sadarbībā ar ierakstu kompāniju "Sony Music Entertainment/Made in Baltics" 20. martā laidīs klajā EP jeb minialbumu "Distance", ko prezentēs koncertā 26. septembrī "Palladium Rīga".

Kā atzīst dziedātājs, viņam ir liels prieks, ka laika gaitā ir izdevies attīstīties muzikāli un paralēli tam arī ir audzis sekotāju loks, kas novērtē viņa radītās mūzikas kvalitāti un māksliniecisko novirzienu.

"Pēc iepriekšējā gadā izpārdotā koncerta Nacionālajā bibliotēkā un aktīvas koncertēšanas vasarā, solo koncerts "Palladium" šķita kā loģisks solis, kas turpinātu iesākto attīstības procesu. Jāatzīst, ka arī mana izdevniecība "Sony Music entertainment/Made In Baltics" sniedz lielu atbalstu plānošanas un organizatoriskajā procesā, tādēļ noteikti varu teikt, ka šī būs līdz šim nozīmīgākā un kvalitatīvākā uzstāšanās manā karjerā," tā Noa.

Biļetes atrodamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Savukārt pirmo singlu "The Line" no albuma, kurš jau ir nonācis Latvijas radiostaciju topos, iespējams noklausīties mūzikas straumēšanas vietnēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu