Žagars saglabās deputāta mandātu un nepilnas slodzes amatu Vidzemes koncertzālē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Žagars.
Juris Žagars. Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra direktors Juris Žagars (JV) saglabās Cēsu novada domes deputāta mandātu un nepilnas slodzes projektu vadītāja amatu Vidzemes reģionālajā koncertzālē "Cēsis", informē Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas un klientu servisa pārvaldes vadītājs Kārlis Pots.

Viņš norādīja, ka no pirmdienas Žagars vairs nav Vidzemes reģionālās koncertzāles "Cēsis" direktors.

"Kamēr Žagars pabeigs koncertzālē "Cēsis" iesāktos projektus, viņš vēl saglabās nepilnas slodzes amatu kā atsevišķu tehnisko un māksliniecisko projektu vadītājs, kurus viņš bija iesācis un kuros operatīvā vadība ir nodrošināta, taču nepieciešams tieši koordinējošais darbs," sacīja Pots.

Ar Kultūras ministriju (KM) Žagars vienojies par to, ka var saglabāt Cēsu novada domes deputāta mandātu līdz termiņa beigām 2021. gada vidū, piebilda Pots.

Viņš norādīja, ka attiecībā uz koncertzāles vakanci, pašvaldība vērtēs esošo personāla struktūru, un raudzīsies, kā administratīvi un finansiāli to efektīvāk izmantot. Lēmumu par amata konkursiem pašvaldība plāno pieņemt laika gaitā.

Jau ziņots, ka no pirmdienas Dailes teātra direktora pienākumus sāk pildīt Žagars, kurš pārņem amata pienākumus no līdzšinējā teātra direktora Andra Vītola.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu