Džilindžera sestā sieva: "Nedzīvoju ar domu, vai tikai pakausī neelpo septītā sieva" (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/grencberga/

Mārketinga un komunikācijas speciāliste Inga Grencberga, kura ir režisora Dž. Dž. Džilindžera sestā sieva, intervijā žurnālam “Ieva” pastāstīja kā attiecas pret vīra aizvadītajām piecām kāzām ar citām sievietēm.

"Gandrīz ikvienam cilvēkam, kuram ir vairāk nekā trīsdesmit, dzīvē bijušas vairākas attiecības, tikai tās nav beigušās ar kāzām.

Arī man ir diezgan liela attiecību pieredze, un, ja es būtu katru reizi apprecējusies, mēs varbūt būtu diezgan līdzvērtīgi.

Situāciju vērtēju drīzāk no šā skatpunkta, nevis pēc tā, cik zīmogu pasē. Turklāt man šķiet, ka sestās sievas jautājums vairāk nodarbina citus cilvēkus, bet ne mani un manu vīru. Un es arī nedzīvoju ar domu, vai tikai pakausī neelpo septītā sieva," tā Grencberga.

Kā jau ziņots, režisora Dž.Dž.Džilindžera sieva Inga Grencberga šopavasar laida klajā grāmatu.

Kā liecina apgāda "Zvaigzne ABC" publiskotā informācija, "“Sestā sieva” ir autores Ingas Grencbergas pirmais literārais darbs. Grāmatā izmantoti ieraksti no autores dienasgrāmatas, kas saplūdināti ar izdomātiem stāstiem un notikumiem. Vienīgi autorei ir zināms, kuri notikumi šajā stāstā ir īstenība un kuri ir izdomāti! Taču simtprocentīga patiesība ir tā, ka autore, tāpat kā grāmatas varone Alise, ir sestā sieva." Grāmatas pirmā pārdošanas diena bija 28. februārī Latvijas Grāmatu izstādē. Atgādinām, ka Džilindžers mija gredzenus sesto reizi 2016. gada maijā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu