Slavenības līksmo pirmā "Hugo" veikala atklāšanā Baltijā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kristaps Bardziņš

Vadošais modes preču mazumtirdzniecības zīmols Baltijas valstīs "Apranga Group" atvēris pirmo "HUGO” veikalu Baltijā. Lai nosvinētu šo notikumu, 5. martā "HUGO" sarīkoja atklāšanas pasākumu stilistiem, influenceriem un slavenībām.

Lai godinātu "HUGO" 2020. gada pavasara/vasaras kolekcijas būtību un globālo kampaņu #moderndayheros, kas aizstāv pārliecību par savu spēku un autentiskumu, viesus ar īpašu performanci priecēja avangardiskā "dream pop" mūzikas stila māksliniece Elizabete Balčus.

"HUGO" veikala atklāšana vienkopus pulcēja prominentus vietējos viedokļu līderus. Viesu vidū bija jūtūbere Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz, izdēvēja Aija Šmidre, dziedātajs Markus Riva, redaktori un stilisti Jūlija Rumjanceva, Jeļena Vlasova, Olga Kolotova, Elga Homitska, Jūlija Verbicka, Natālija Zolberga, Kristīne Rudzinska, Dace Krieviņa Bahmane, aktieris Maksims Busels ar mammu, kā arī influenceri Sergejs Hatanzejskis, Alīna Keller, Sabīne Glezere, Daniels Deksnis, Deniss Ševeļovs, Gatis Kondrāts un "Street Warriors" komanda, Eliza Zvirbule, modeļu aģentūras "Dandy" dibinātājs Nils Raumanis un citi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu