Nosvinēta Karīnas Račko erotiskā bestsellera “Samaitātā” pirmizrāde (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā koncertzālē “Studio 69” pirmizrādi piedzīvoja oriģināls un Latvijā nebijis projekts – “Royal Dance Studio” dejas izrāde “Samaitātā” pēc Karīnas Račko populārā, romantiski erotiskā bestsellera motīviem.

Pirmizrādes apmeklētāji pie balti klātiem galdiem baudīja šampanieti, uzkodas un kaislībām piesātināto “Samaitātās” stāstu, kas tika atdzīvināts uz skatuves gan ar juteklisku dejas horeogrāfiju un pārliecinošu aktiermākslu, gan ierunātiem zīmīgākajiem fragmentiem no Račko romāna.

“Royal Dance Studio” komanda izrādei intensīvi gatavojusies vairāk kā pusgadu, pēdējos mēnešus treniņi notikuši katru dienu. Uz skatuves Adriānas lomu izpilda deju studijas ilggadējā dejotāja un trenere Marta Zālamane, savukārt Rainera tēlā iejuties Sanktpēterburgas baleta mākslinieks – harizmātiskais Artūrs Skuteļskis. Izrādes “Samaitātā” horeogrāfiju izstrādājusi “Royal Dance Studio” vadītāja Arita Kukuvasa.

Sociālajos tīklos Račko daiļrades un modernās dejas cienītāji dalījušies ar pirmajām atsauksmēm par izrādi, raksturojot to kā “fantastisku”, “dvēseli plosošu” un “skaistāko, kas redzēts uzveduma formā”. Vairāki apmeklētāji stāsta, ka izrādi vērojuši ar asarām acīm – tik spēcīgs bijis emocionālais līdzpārdzīvojums. Račko, kura starplaikos labprāt aprunājās ar faniem un sniedza autogrāfus, atzīst, ka izrādes noslēgumā asaras nespēja valdīt ne pati, ne dejotājas.

““Royal Dance” meitenes šovakar uz skatuves nedejoja manu “Samaitātās” stāstu, viņas dejoja katra savējo,” iespaidos dalās Račko. “Mīlestība, kaisle un sāpes ir cilvēka sajūtu pasaules pamatelementi. “Samaitātās” plašajā emocionālajā gammā gan lasītāji, gan skatītāji, gan dejotāji spēj atpazīt sevi un savilkt paralēles ar personīgo pieredzi, pārdzīvojumiem, attiecību vēsturi. Arita un dejotāji ir pelnījuši visskaļākos aplausus par izrādes augsto profesionālo kvalitāti un emocionālo piesātinājumu. Es jūtos neizsakāmi saviļņota, gandarīta un pateicīga!”

Romāns “Samaitātā” vēsta par džentlmeņu kluba dejotājas Adriānas un Latvijas teātra jaunā talanta Rainera aizliegto, kaislībām un nervus kņudinošām intrigām caurvīto mīlasstāstu.

Zobārste Karīna Račko tiek uzskatīta par populārāko un veiksmīgāko Latvijas jauno rakstnieci, kuras grāmatas tikušas pārdotas vairāk nekā 40 000 tūkstošos eksemplāru. 2019. gada nogalē iznāca Račko jaunākais darbs “Sasietā”, un šobrīd rakstniece strādā pie piektā romāna.

Lai noskatītos erotisko un juteklisko dejas uzvedumu “Samaitātā”, interesentiem nāksies apbruņoties ar pacietību, jo saistībā ar “Covid-19” izplatību Latvijā nākamās plānotās izrādes tikušas pārceltas uz nenoteiktu laiku. Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas uz pārceltajām izrādēm.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu