Fitnesa trenere Paula Freimane nevēlas atgriezties "normālajā" ikdienā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Fitnesa trenere un pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane dalījusies pārdomās par ikdienu pirms "krīzes", saprotot, ka tas, kas viņai šķita normāls, nebija ne tuvu normālam.

"Es šodien iedomājos... Kā es vēlos būt atpakaļ savā “normālajā” ikdienā, bet es sapratu, kaut ko ļoti būtisku... Tā nebija normāla ikdiena!

Mūžīgā steiga, mūžīgā vēlme paspēt izdarīt trīs lietas reizē un desmit citām lietām pateikt “nav laika, vēlāk!”.

Tajā ikdienas skrējienā es pārstāju priecāties par būtiskām un mazām lietām... par dabu, svaigu gaisu, pirmo pavasara tauriņu un par skaisto saulrietu aiz loga, jo galva vienmēr bija pilna ar lietām, kuras vēl ir jāpaspēj izdarīt," vietnē "Instagram" raksta Paula.

"Tā “normālā” vecā dzīve, nemaz vairs nešķiet tik normāla. Šis periods noteikti daudziem ir licis paskatīties uz dzīvi no cita skatu punkta. Atgriežoties pie ierastās ikdienas, esmu apņēmusies apstāties uz brīdi vai tik ilgi, cik tas būs nepieciešams, lai atgādinātu par īsteno savu dzīves laimi. Nedomā par to - ko šis periods tev ir atņēmis. Domā - ko tas tev ir iedevis," uz priecīgas nots ierakstu nobeidz simpātiskā gaišmate.

Freimanei pievienojušies virkne viņas sekotāju, atzīstot, ka šajā situācijā jūtas tieši tāpat.

Atgādinām, ka līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu