Marija Naumova atgriezusies Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/NaumovaMarija

Pašmāju dziedātāja Marija Naumova 25. martā sociālajos tīklos pavēstīja, ka ar visu ģimeni ir iestrēgusi Indijā. 2. aprīlī viņa sāka ceļu uz Latviju, un jau 3. aprīlī pavēstīja, ka atgriezusies mājās.

Naumova vietnē "Facebook" dalījās ar ierakstu, kurā atklāj, ka ceļu mājup sākusi 2. aprīlī. 

"Iespējams, ka to ir grūti saprast, ja atrodies mājās, vietā, kur viss ir tik pašsaprotams un ierasts. Visiem zināms ir teiciens, ka dziedēt spēj pat savas mājas sienas! Šodien! Jā, tieši šodien sākās mūsu neparastā atgriešanās - speciālais reiss, ko organizēja skandināvu valstis, maršrutā Deli – Helsinki. Tikai pateicoties Latvijas vēstniekam un viņa palīdzei Indijā, šis notikums bija iespējams! Es un visa mana ģimene dodamies mājup!

Šī atgriešanās mūžīgi paliks mūsu atmiņā kā unikāls notikums!

Vakar mēs nobraucām 300 kilometrus pa Indijas ceļu mums neierastā ātrumā, uz kura absolūti nevienu nesatikām. Mums bija jāpagūst laikā! Tad izbraucām cauri Deli, kas bija ABSOLŪTI tukša pilsēta, un tas ir neiedomājams skats. Šodien mūsu reiss Deli – Helsinki bija vienīgais, kas tika realizēts šajā milzu lidostā. Absolūti visi cilvēki bija maskās, visi ievēroja noteikumus. Lai vai kā, mēs drīz būsim mājās. Šo sajūtu nav iespējams nodot vārdos…" par atgriešanos mājās priecājas Naumova un viņas ģimene. 

02.04.2020 Iespējams, ka to ir grūti saprast, ja atrodies mājās, vietā, kur viss ir tik pašsaprotams un ierasts. Visiem...

Posted by Marija Naumova - OFFICIAL on Ceturtdiena, 2020. gada 2. aprīlis

Savukārt jau 3. aprīlī viņa publiskoja foto no mājām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mājas, mīļās mājas ??? // Home sweet home ??? #marijanaumova #marien

A post shared by Marija Naumova (@marija.naumova) on

Kā zināms, līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu