Diānai Kubasovai aizdomas par inficēšanos ar Covid-19 (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: LETA

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura šo ārkārtas situācijas laiku pavada Bali, sociālajos tīklos no pavēstījusi, ka viņa varētu būt inficējusies ar Covid-19. 

"Biju pazudusi pāris dieniņas, jo man bija temperatūra, slikti jutos, un visi mājās tā jutās. Mēs šeit esam trīs slimnieciņi," vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atklāj Kubasova. 

Viņa pastāstīja, ka jau piecas dienas viņai ir temperatūra 38,5ºC, kaulu laušana, drebuļi, bezspēks, slikta apetīte, neliels sauss klepus un kakla sāpes. 

Foto: Instagram/ dianakubasova

"Protams, mums ir aizdomas, ka tas varētu būt koronavīruss, bet tikpat labi, protams, tā var būt arī vienkārši gripa, tāpēc gribētos uzzināt, kas tas ir un kas tas nav," paskaidroja modele, piebilstot, ka šīs dienas laikā dosies veikt testu.

Pēc tam Kubasova piebilda, ka Bali ir ļoti grūti atrast veidus, kā veikt koronavīrusa testus, - viņa zvanījusi uz neskaitāmiem numuriem, taču visos tiek novirzīta zvanīt kādam citam, jo neviens nav informēts par notiekošo.

"Informācijas trūkums šeit ir briesmīgs. Un sakontaktēt kādu ir vienkārši nereāli, tā ka es pat nezinu - ja kādam paliks slikti, ko mēs darītu, kā varētu izsaukt, piemēram, ātros," satraukumu neslēpj modele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?This is how my quarantine shopping looks like! ?⁣ ⁣ Mans karantīnas šoppings izskatās šādi! ? Šajā laikā cenšos ēst pēc iespējas vairāk augļu un dārzeņu, lai tas aizņem vismaz 80% manas diētas. Zinu, ka Latvijā ar augļiem ir pašvaki, taču apelsīni, kivi, ananasi ir laba izvēle - jeb viss, kas ir mizojams (lai nomizotu nevēlamo pesticīdu kārtu nost). ???⁣ Interesants informācijas avots par imunitàti un gļotu samazināšanu organismā @living_mucus_free - varbūt Tev noder! ⁣ ⁣ Bali ir īsta augļu paradīze - šodien nopirku maisu mangustīnu, 2 lielas papajas, 6 mango, 4 pitayas, ķekaru banānu un par to visu samaksāju mazāk kā 10Eur. ? Man šķiet es šeit palikšu par frutārieti ?⁣ ⁣ ✅ Vai Tu zināji, ka labākie C-vitamīna avoti ir dzeltenā paprika, kale kāposts, kivi, brokoļi, briseles kāposti, papaja, un protams apelsīni un citroni. ?⁣ Kurš ir Tavs mīļākais dabīgais C vitamīna avots❓⁣ ⁣ ?? ?? ?? ⁣ In this turbulent time I try to eat as much fruits and vegetables I can, so that it constitutes at least 80% of my diet. I know that in many countries it is hard (and expensive) to buy fruit in this time of the year, but oranges, kiwis and pineapples are usually not hard to find and are a good choice, because you can peel them together with the terrible coat of pesticides. ???⁣ Interesting source of information about immunity and reducing mucus in our bodies is @living_mucus_free ⁣ ⁣ Bali is a real fruit paradise - today I bought a huge bag of mangusteenes, 2 large papayas, 6 mangoes, 4 pitayas and a bunch of bananas and for all of that paid less than 10Eur. ? Isn’t that amazing! I think I’m becoming a fruitarian here! ?⁣ ⁣ Did you know that the best vitamin-C sources are yellow paprika, kale, kiwi, broccoli, brussel sprouts, papaya and of course oranges and lemons! ?⁣ Which is your favourite natural source of vitamin C❓

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu