Noskaties dziedātājas Annnas jauno video "Stardom/Hater"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Annna
Annna Foto: kadrs no video

Jaunā pašmāju dziedātāja, konkursa "Supernova" dalībniece Annna laiž klajā dziesmas "Stardom/Hater" videoklipu.

Šis ir Annnas otrais singls, kas izpelnījies atpazīstamību atsevišķos mūzikas medijos, kad dziesma ieguva galveno balvu prestižajā “Amsterdam Dance Event” demo ierakstu konkursā iepriekšējā gada oktobrī.

Dziesma sarakstīta un producēta kopā ar dāņu dziesmu autoru Augustu Frīsu (August Friis). Dziesmas tēmas ideju Annna aizguva, iedvesmojoties no kāda raksta par vardarbību ģimenē Pasaules futbola Kausa laikā. 

"Vardarbība ģimenē ir smags temats, par kuru diemžēl nākas pārāk bieži lasīt gan ziņās,  gan dzirdēt paziņu aprindās. Es personiski nekad nespētu šo tēmu pareizi attēlot video formātā, tāpēc izlēmām šīs dziesmas video filmēt pilnīgi ignorējot dziesmas tēmu. Mēs dejojam, dziedam šos vārdus, bet izliekamies, ka nekas tāds nemaz nenotiek - tieši tāpat kā tas bieži tiek izdarīts sabiedrībā,” stāsta Annna. 

Video: Annna "Stardom/Hater".

Lai gan dziesmas tēma ir emocionāli smaga, dziesmas video attēlo Annnu un Augustu bezrūpīgi dejojot dziesmas pavadījumā. Video tika radīts kopā ar Latviešu radošo komandu Creators 22, tajā jūtams pacilājošs, retro piegājiens pretstatā Annnas nopietnajai dziesmas tēmai. 

Dziesmas videoklipam drīzumā sekos remikss, kas tika radīts sadarbībā ar nīderlandiešu producentu Remiju Kūperu (Remy Cooper). 

Mūziķes EP "Pay Bills / Climb Hills' iznāks šī gada septembrī. 

Annna
Annna Foto: Lauris Vīksne
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu