"Bad Habits" piedāvā "Slikto ieradumu balli"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sestdien, 25. aprīlī, sociālajā vietnē Facebook pirmizrādi piedzīvos mūzikas grupas "Bad Habits" dzīvā izpildījuma koncerta ieraksts vēl neredzētā versijā ar nosaukumu "Slikto ieradumu balle".

Šajā koncertā, atšķirībā no jau redzētiem tiešsaistes koncertiem dzīvajā, būs iespēja redzēt un dzirdēt arī skatītājus, kuri ieradušies uz koncertu neklātienē, ņemot līdzi katrs savu slikto ieradumu. Nepārprotiet - slikti var  būt arī labie ieradumi un otrādi. Starp skatītājiem gan grupas fani, gan sabiedrībā zināmas personības.

Skatītāji ir aicināti skatīties koncertu pirmizrādes dienā un dalīties arī ar saviem labajiem un sliktajiem ieradumiem, kādi vien katram ir novēroti, atrodoties mājās. Un, novērojot skatītāju ieradumus, tiks izspēlēts konkurss. 

"Bad Habits" plašākai sabiedrībai ir zināma ar dalību “Supernovā 2020“, ar dziesmu “Sail With You” jeb “Būt ar tevi”, kura ieguva 5. vietu finālā. Šogad grupas debijas albums tika nominēts “Zelta mikrofonam 2020” kā gada labākais šlāgera un rockabilly albums.

Foto: Grupas "Bad Habits" koncerts.

Koncertā mēs skanēs vairākas jaunas "Bad Habits" dziesmas, kuru autors ir grupas solists Mārtiņš Balodis.

Koncerta filmēšanas vieta ir Jaunās Teikas jaunās pasākumu un konferenču telpas - Fantadroms. 

Video: ieskats koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu