Kariņa sieva atklāj, kā mainījušās abu attiecības pēc vīra kļūšanas par premjeru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Krišjānis un Anda Kariņi
Krišjānis un Anda Kariņi Foto: LETA

Premjerministra Krišjāņa Kariņa sieva, ģimenes ārste Anda Kariņa intervijā izdevumam "Ieva" atklāj, kā mainījusies abu ikdiena un attiecības pēc tam, kad vīrs pērnā gada janvārī kļuva par premjeru. 

Uz jautājumu, vai kopš vīra stāšanās amatā viņa ar jauno lomu ir apradusi, viņa atbild: "Kā premjerministra sieva eju tur, kur jāiet obligāti, un tur, kur patiešām gribu būt klāt. Publiskums vairāk ierobežo tāpēc, ka nekur nevaram iziet divatā."

Viņa turpina:

"Nevaram vairs svētdienu rītos divatā izbraukt ar riteņiem, apsēsties parkā uz soliņa un vienkārši parunāties vai kopā paskatīties saulrietu.

Atceros, cik grūti bija sākumā, kad pie mājām dienu un nakti stāvēja apsardze un man šķita, ka mani nepārtraukti vēro, – gribējās aizvērt visus logus un durvis. Man gan ļoti patīk Krišjāņa apsardze – patiešām forši puiši, sāku viņus uztvert kā savējos! Bet citādi mana dzīve ir tāda pati kā pirms tam – esmu jau pielāgojusies."

Taču tagad, Covid-19 krīzes laikā, kad valdība strādā attālināti, Kariņa atklāj, ka vīru redz biežāk. "Mūsu mājā ir tukšs dzīvoklis, viņš no tā strādā un vada valdību. Šad tad mums ir pat laiks iedzert kopā tēju. Bet mēs tik un tā nevaram būt kopā tik daudz, kā man gribētos."

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Jau ziņots, ka valdība strādā attālināti kopš 21. marta, pēc tam, kad Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam tika apstiprināts pozitīvs Covid-19 tests. 

Pēc Kaimiņa saslimšanas ar Covid-19 Slimību profilakses un kontroles cents izmeklēja visus parlamentāriešus un citus parlamenta darbiniekus, ministrus, taču nevienam tests nebija pozitīvs.

Kaimiņš pēc inficēšanās ar Covid-19 mājās karantīnā pavadīja 34 dienas, līdz beidzot viņa testi uz slimību bijuši negatīvi. 

Atgādinām, ka no 13. marta līdz 12. maijam Latvijā saistībā ar Covid-19 pandēmiju izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni aizliegumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu