Mikijam Rurkam Latvijā koronavīrusa laikā izdevies viss iecerētais

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Populārais amerikāņu izdevums "Variety" ekskluzīvā materiālā pastāstīja par gaidāmās filmas "Warhunt" uzņemšanas detaļām. Atgādinām, ka daļa ainu tika uzņemtas Latvijā, kurā ieradās arī viens no filmas galvenajiem varoņiem - Mikijs Rurks. 

"Es ierados Rīgā, lai filmētos. Covid-19 dēļ gan viss aizgāja ārpus kontroles. Tomēr iznākums bija brīnišķīgs," izdevumam pastāstīja aktieris. 

Kā norāda "Variety", filmas uzņemšana varēja turpināties saskaņā ar Latvijas valdības izstrādātajiem noteikumiem. Proti, filmēšanas komandai bija jāievēro drošības pasākumi - jāvalkā maskas un cimdi, jāmēra temperatūra divas reizes dienā, jāuztur distance un jādezinficē viss aprīkojums.

Filmas režisors Mauro Borelli norādīja, ka aktieri un komanda ātri pielāgojās visiem piesardzības pasākumiem un tas darbam nav traucējis. Turklāt publikācijā uzsvērts, ka šis ir gadījums, kad bija iespējams pabeigt filmēšanu, neskatoties uz ārkārtas situācijas izsludināšanu. 

Savukārt filmas producents piebilda, ka Rurks pat Latvijā ieradās mazliet ātrāk nekā norunātajā datumā, lai paspētu visu uzfilmēt pirms aviolidojumu slēgšanas.

Filmas darbība risinās Otrā pasaules kara laikā, kad ASV karavīru rota tiek norīkota atrast Vācijas mežos pazudušu lidmašīnu un iznīcināt tur palikušu vērtīgu informāciju, bet viņiem ceļā stājas trīs skaistas raganas.  Iepriekš tika ziņots, ka daļa ainu tiks uzņemtas Latvijas Etnogrāfiskajā muzejā, Pokaiņu un Līgatnes mežos un alās. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu