“Lauku sētas” finālā triumfē ugunsdzēsējs Aigars (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Ir noslēgusies TV3 šova “Lauku sēta” sestā sezona, kur finālā, sacenšoties grāmatvedei Evitai, pilsētniecei Evijai un trim brašiem puišiem – Normundam, Aigaram un Salvim, par uzvarētāju kļuva ugunsdzēsējs Aigars, kurš ieguva galveno balvu – dāvanu karti 7000 eiro vērtībā no tērauda jumta segumu ražotāja ”Toode”.

Vasara lauku sētā noslēgusies un saimniece Anita ar gandarījumu novērtēja, cik daudz šovasar padarīts - īstenoti sen loloti sapņi, ir izveidota atpūtas zona pie agrāk aizaugušā dīķa, uzbūvēta atpūtas terase, ravētas vagas, pļauta zāle, no meža savesta malka! Dalībnieki mācījušies pagatavot vīngliemežus un cīnījušies par Ezeres iedzīvotāju simpātijām gaļas ēdienu degustācijā! Saimniece Anita un Jānis devās lielajā darbu apgaitā un atskatījā uz spilgtākajiem noteikumiem - šajā vasarā nav trūcis ne smaga darba, ne jaunu draudzību un iemīlēšanās mirkļu, ne konkurences pilnu cīņu, intrigu un kašķu. Lauku sētā uz finālu ieradās visi šīs sezonas dalībnieki, lai sirsnīgi sveiktu saimnieci un atbalstītu savus favorītus finālspēlēs!

Sezona noslēgusies ar spēcīgu finālistu piecinieku - finālspēlēs startēja divas dāmas - sportiskā grāmatvede Evita, atraktīvā pilsētniece Evija, un trīs braši puiši - sīvie konkurenti - ugunsdzēsēji Normunds un Aigars un Salvis, kuram dalība šovā bijusi bērnības sapnis! Sacensība par uzvaru norisinājās vairākos posmos, kur katrā no tiem tiks pārbaudīta finālistu atjautība, fiziskā un mentālā izturība, kā arī spēja spriedzes apstākļos pieņemt stratēģiskus lēmumus. Un fināla noslēguma posmā spraigā cīņā sacentās Aigars ar Normundu, pārbaudot gan fizisko sagatavotību, gan stratēģisku domāšanu, un pat zināšanas par “Lauku sētu”. Spraigie pārbaudījumi noslēdzās ar pēdējo uzdevumu - atvērt dārgumu lādi, kurā Aigaram uzspīd veiksme un viņš kļūst par "Lauku sētas" 6. sezonas uzvarētāju!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu