Viņķele komentē "karantīnas disko" parādīto rupjo žestu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilzes Viņķeles debija "karantīnas diskotēkā"
Ilzes Viņķeles debija "karantīnas diskotēkā" Foto: Ekrānuzņēmums no video

8. maijā DJ Kārļa Ķilkuta rīkotajā "Quarantine DISCO" uzstājās veselības ministre Ilze Viņķele, kura kādā brīdī parādīja rupju žestu, uz ko dažādi reaģēja sociālo tīklu lietotāji. Nu ministre izdevumam "Privātā Dzīve" paskaidrojusi, kādēļ izlēma atskaņot tieši šādu kompozīciju, pie kuras parādīja žestu. 

Pirms SOFI TUKKER dziesmas "F*ck They" izpildīšanas Viņķele sacīja, ka to "kā uzmundrinājumu" velta Edgaram Labsvīram, kurš atstāja Nacionālā veselības dienesta vadītāja amatu.

Dziesmas laikā ministre ar abām rokām parādīja vidējos pirkstus, kas daudzus sociālo tīklu lietotājus neatstāja vienaldzīgus.

Nu viņa paskaidroja, kādēļ izvēlējusies dziesmu ar tik rupjiem vārdiem. Kā izrādās, Viņķelei ļoti patīk šīs mākslinieces daiļrade.

"Dziesmas izpildītāja manā uzmanības lokā nonāca pēc Paolo Sorentīno seriāla "Jaunais pāvests" noskatīšanās. Viņa bija tituldziesmas autore. Pēc tam internetā noklausījos citas viņas kompozīcijas, palasīju, ko šī meitene dara, un man viņa tiešām ļoti patīk. Tas ir viens no jaunatklājumiem manā mūzikas listē," norādīja ministre.

Tāpat viņa piebilda, ka žesti, kurus viņa parādīja, nebija nedz kādam domāti, nez apzināti radīti: "Šie stopkadri no manas uzstāšanās ir izrauti no konteksta, un tos izķeksēja, manuprāt, ļoti nelaimīgs cilvēks."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu