"Hanzas peronā" divdesmit cilvēkiem koncertu sniedz šarmantā Linda Leen

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Hanzas peronā" sākas koncertstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”. Pirmais koncerts - Linda Leen
"Hanzas peronā" sākas koncertstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”. Pirmais koncerts - Linda Leen Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Ar 21. maiju trīs vakarus pēc kārtas kultūrtelpā “Hanzas perons”, Hanzas ielā 16a, sākta jauna klātienes koncertstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”. Tajā piedalīsies vairāki Latvijas mūziķi, sniedzot saviem cienītājiem mājīgu, akustisku koncertpriekšnesumu, kā arī pastāstot par atskaņotajiem skaņdarbiem. Pirmajos trīs koncertos 20 klausītājus priecēja Linda Leen. Aplūko foto! 

Linda Leen pie klavierēm atskaņoja un ar atdzejojumiem papildināja gan savas autordziesmas, gan citu komponistu darbus.

Foto: "Hanzas peronā" sākas koncertstāstu sērija "Koncerts pirmajā rindā". Pirmais koncerts - Linda Leen.

22. maijā koncertstāstu sēriju ar pavisam svaigu un pašiem māksliniekiem nozīmīgu izcilu latviešu komponistu dziesmu programmu īpašos aranžējumos turpinās dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, saksofonists Deniss Paškevičs un pianists Kristaps Vanadziņš, bet 23. maijā smalkas franču un amerikāņu 20. gadsimta džeza un klasiskās mūzikas baudītājus priecēs dziedātāja Katrīna Gupalo un pianists Andrejs Osokins.

28., 29. un 30. maijā uzstāsies attiecīgi pianists Kārlis Lācis ar dziedātāju Aiju Vītoliņu, Maestro Raimonds Pauls ar dziedātāju Dināru Rudāni, kā arī pianists Artjoms Sarvi un basists Edvīns Ozols, un teātra režisors Vladislavs Nastavševs.

Ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus, katru pasākumu varēs apmeklēt tikai 20 klausītāji, tādēļ mākslinieki vienā dienā piedāvās trīs koncertstāstus, kas katrs ilgs 45 minūtes.

Pasākumu laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi. Skatītājiem būs atvēlētas vietas pie atsevišķiem galdiņiem. Pie katra varēs sēdēt tikai viens vai, vienas ģimenes pārstāvju gadījumā, divi cilvēki. Uz galdiņiem būs sagatavotas vīna glāzes atraisītākai koncertstāstu baudīšanai. Galdiņi būs izvietoti tā, ka, atbilstoši sērijas nosaukumam, ikviens tik tiešām varēs sajusties kā koncerta pirmajā rindā sēdošs, izbaudot gan lielisku dzirdamību un redzamību, gan acu kontaktu ar iecienītajiem mūziķiem.

Koncertstāstu sākums katru dienu pulksten 18.00, 20.00 un 22.00. Pulcēšanās pusstundu pirms katra koncertstāsta. Viena koncertstāsta biļetes cena ir EUR 50. Tās nopērkamas bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu