Sākusies pieteikšanās šovam “Lauku sēta” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Lauku sētas" vadītājs Jānis Rāzna
"Lauku sētas" vadītājs Jānis Rāzna Foto: publicitātes

Skatītāju iemīļotais šovs “Lauku sēta” izsludina pieteikšanos jaunajai sezonai. Pieteikties aicina gan saimniecības, kas gatavas uzņemt papildspēkus, gan dalībniekus, kuri vēlas pierādīt sevi lauku darbos.

Šova veidotāji gaida pieteikumus no prasīgiem, bet tajā pašā laikā pietiekami nebēdnīgiem un atraktīviem saimniekiem, kas dalībniekus spēj izsviedrēt darbos un izpriecēt pelnītā atpūtā. Tāpat aicina pieteikties saimniecības, kas nodarbojas ar netradicionālo lauksaimniecību, mini zoo īpašniekus, lielsaimniekus, kuru lauki tiek apstrādāti ar lauku tehniku, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kā arī saimniecības, kas saimnieko jūras krastā, iet zvejā un apstrādā lomu.

Dalībai šovā aicina arī puišus un meitenes, kuri gatavi mēroties spēkiem izturībā, atjautībā un, protams, vēlas tikt pie galvenās balvas. Kā jau iepriekšējās sezonās redzēts, “Lauku sēta” nav kūrorts, sadzīves apstākļi bieži vien dalībniekiem liek izkāpt no ierastās komforta zonas.

“Ierodoties “Lauku sētā”, dalībniekiem jābūt gataviem uz visu - veļu mazgāt ar rokām, traukus mazgāt vašbļodā, dušu konstruēt pašiem un meklēt labākos risinājumus, kā āra dušā dabūt siltu ūdeni. Iespējams, ka nakšņot nāksies pat mežā zaru būdā. “Lauku sētā” jābūt gataviem visvisādiem pavērsieniem, pat tādiem, kas ne sapņos nav rādījušies, vārdu sakot, gaidām dalībniekus, kas nav ar pliku roku ņemami un, pats galvenais, - ar uzvaras sparu!” dalībai šovā aicina producente Indra Miziša.

Pieteikuma anketas tiek gaidītas līdz 7. jūnijam.

Foto: šova "Lauku sēta" pikantērijas

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu