"Amoralles" skandālā ierautās dāmas dalās ar savu viedokli par notikušo

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/amoralle

3. jūnijā publicētais un nu jau izdzēstais zīmola "Amoralle" video radījis ažiotāžu un neizpratni. Lai arī zīmola vadītāja Inese Ozola publiski ir atvainojusies un izklāstījusi, ka video nav nekāda sakara ar šobrīd ASV, skandālā ierautās dāmas nākušas klajā ar savu viedokli. 

Radio balss un dziedātāja Marta Grigale vietnē "Instagram" vēstīja: "Video materiāls tika radīts marta mēneša nogalē un aprīļa sākumā, uzrunātajām sievietēm apvienojoties ironiski-izklaidējošā rimeikā par ārvalstīs publiskoto "Imagine" versiju, reaģējot uz daudziem aktuālo ārkārtas situācijas izraisīto emocionālo turbulenci. Labā ticībā vienojāmies ar "Amoralli", ka video tiks publicēts, lai uzmundrinātu cilvēkus, kas ir izolācijā. (..) Šodienas kontekstā nepiekrītu savas dalības izmantošanai tajā."

Radio balss Sanda Dejus: "Es savu gabaliņu iedziedāju aprīļa sākumā un neko ļaunu nesaskatīju."

Aktrise Dārta Daneviča: "Video tika radīts martā. Citam, ar politiku un sociālām problēmām nesaistītam mērķim. Es neparakstos zem tā publiskošanas ASV notikumu kontekstā."

Dziedātāja Olga Rajecka: "Dziesmas rindiņu iedziedāju aprīļa sākumā ar domu, lai iedvesmotu mūs visus pandēmijas laikā. No manas puses tam nebija un nav nekāds sakars ar šobrīd ASV notiekošo."

Jau vēstīts, ka "Amoralle" 3. jūnijā nācis klajā ar video, šķietami reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Tiesa, video raisījis sašutumu soctīklu lietotāju vidū. 

Tajā pat dienā video tika izdzēsts un "Amoralles" saimniece nāca klajā ar atvainošanos: "Šis sirsnīgais video tapa martā, kad ikviena no mums jutās pārsteigta par koronavīrusa pandēmijas krīzes izraisītajām pārmaiņām mūsu dzīvēs! "Amoralle" kļūda bija to publicēt šodien. Es kopā ar savām draudzenēm, cīņu biedrenēm un iedvesmas devējām iedziedāju skaistu dziesmu, paužot mīlestību, maigumu un vienotību, lai atbalstītu ikvienu sievieti grūtību pārvarēšanā! Pasaulē ir tiešām daudz sāpju un nebūšanu, un arī mēs šo video filmējām kā vienojošu un uzmundrinošu kopdarbu, kad pasauli tikko bija visaptveroši skārusi koronavīrusa pandēmija.

Video filmējot, mūsu doma bija paust sieviešu solidaritāti un mīlestību, uzmundrinot un atbalstot vienai otru, jo šis laiks spēcīgāk kā jebkad agrāk parādīja, ka mēs patiešām visi esam vienas pasaules ģimene.

No mūsu puses šim video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju. Vēlos noņemt ikvienas dāmas atbildību par šo video un tā interpretāciju pasaules sāpju kontekstā."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu