Mārupē "Keksu" autokoncerts un "Jelgava 94" brīvdabas kino seanss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

5. jūnijā "Saulrieta koncertos Mārupē ar Drive-in kino" aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte" koncertēs rokenrola grupa "Keksi", savukārt pēc koncerta būs skatāma filma "Jelgava 94".

Katrs no šiem pasākumiem tematiski veltīts kādam emocionālajam stāvoklim vai sajūtai".

"Šovakar ar grupas "Keksi" koncertu un filmas “Jelgava 94” seansu centīsimies atgriezties deviņdesmito sākumā, laikā, ka Latvijā pirmos soļus spēra un savu vārdu rokmūzikā pieteica šobrīd jau labi zināmie mākslinieki un grupas," tā koncertu rīkotāji.

Savukārt nākamtrešdien, skatoties vēsturisko drāmu "Dvēseļu putenis", kopīgi iecerēts atcerēties varoņus, kas izcīnīja brīvību par pašu dārgāko cenu. Skatuvi ar karavīru dziesmām pieskandinās Tautas mūzikas kopa "Trejasmens", bet ar solo programmu uzstāsies Kārlis Kazāks.

Nedēļu pirms vasaras saulgriežiem notiks Saulrieta koncertu ielīgošanas pasākums, kurā uzstāsies Žoržs Siksna, bet pēc koncerta uz lielākā ekrāna Baltijā tiks rādīta Latvijas Jāņu klasika – "Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

Foto: Edijs Andersons

Saulrieta koncerti un drive-in nav tikai kino – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, cilvēki var baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, īpaši izvēlētu filmu, protams, neizpalikt arī bez dažādiem konkursiem, aktivitātēm un pārsteigumiem. Saulrieta koncerti un drive-in kino ir kā viena vakara mini - festivāls. "Sajūtas" ir vārds, kas raksturo piedāvāto notikumu kopumu.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv un www.saulrietakoncerti.lv, pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu