Paula Freimane liek noprast, ka tikusies ar mīļoto Arvi iepriekšējo attiecību laikā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pērnā gada oktobrī tapa zināms, ka fitnesa treneri Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir pārtraukuši savas attiecības. Līdz šim Paula lika noprast, ka ar tagadējo mīļoto vīrieti Arvi sāka attiecības vēlāk gada nogalē, tomēr nu daiļava apliecināja, ka abu mīlas stāsts sācies krietni agrāk. 

2019. gada augustā Freimane un Rumpis devās kopīgā ceļojumā uz Monako, no kura dalījās ar pasakainām bildēm, kuras gandrīz visas jau ir izdzēstas. Savukārt oktobrī no abu sociālo tīklu kontiem pazuda visi foto, pārim apstiprinot, ka abi ir izšķīrušies. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONLINE COACHING ? (@peterisrumpis) on

Neilgi pēc tam Rumpis sociālajos tīklos parādīja, ka sācis attiecības ar kādu gaišmati vārdā Elīna, par ko neizpratni žurnālam "Vakara Ziņas" pauda Freimane. "Man ir pārsteiguma moments, ka otra puse tik ātri "Instagram" profilā publicējis attēlu ar savu jauno draudzeni. Tādējādi par draudzību īsti runas vairs nevar būt. Man un manai ģimenei šāda attieksme un rīcība ir pārsteigums,"  viņa norādīja.

Freimane vēl oktobra beigās sacīja, ka ir brīva meitene un netaisās uzreiz "lekt" iekšā jaunās attiecības, taču jau novembrī tika iemūžināta kopā ar Arvi Mazurovu dziedātājas Katō albuma prezentācijas pasākumā.

Nu simpātiskā gaišmate likusi domāt, ka simpātijas pret Arvi parādījušās krietni ātrāk - laikā, kad viņa vēl bija kopā ar Pēteri. Vietnē "Instagram" viņa 6. jūnijā dalījās stāstā par abu attiecību sākumu.

"Atceros, ka tikai pirms gada nakts vidū šeit stāvējām... Nezinājām, kā būs. Vai kādreiz vēl šeit kopā būsim? Vai mēs izturēsim? Zinot, ka tūlīt tev jādodas prom, es nespēju gulēt, jo likās, miegs ir pazaudēts laiks... Kurš bija tik limitēts. Šis vasaras periods man atsauc atmiņā visas tās sajūtas. Attiecību sākums parasti ir viena no skaistākajām lietām pasaulē. Taču tu aizlidoji prom. Tajā dienā apstājās laiks un likās, visa dzīve..." rakstīja Paula, publiskojot foto ar abu rociņām.

Taču pēc tam viņa publiskoja video no lidostas, kas uzņemts 28. augustā.

"Un pēc garākās vasaras mūsu mūžos līdz šim, mēs atkal tikāmies. Es zināju, ka tu tuvojies, jo jutu tavu smaržu un mana sirds sāka sisties tik strauji...

Likās, tūlīt kritīšu. Iespējams, kādu dienu es par MUMS parunāšu vairāk. Iespējams nē. Kas to lai zina. Bet viens ir skaidrs, ka par mūsu stāstu varētu sarakstīt veselu romānu." 
 

Foto: instagram.com/paolafreeman

Arī pats Arvis nesen apstiprināja, ka ir attiecībās ar Freimani jau gadu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu