Aminata pēc "Amoralles" skandāla apsver vairs nesadarboties ar zīmolu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminata Savadogo
Aminata Savadogo Foto: Ieva Čīka/LETA

Dziedātāja Aminata bija viena no tām sievietēm, kura tika ierauta zīmola "Amoralle" skandālā pēc tam, kad tas publiskoja neviennozīmīgo video. Nu dziedātāja pauž savu viedokli par notikušo.

Atgādinām, ka zīmols 3. jūnijā publiskoja video, šķietami reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Video raisīja sašutumu un neizpratni soctīklu lietotāju vidū, tāpēc zīmols ātri vien to izdzēsa, pēcāk nākot klajā ar paziņojumu. 

Paziņojumā tika teikts, ka "video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju [ASV]", lai gan apraksts pie tā liecināja par pretējo. 

Dziedātāja Aminata sarunā ar "Privāto Dzīvi" skaidro, ka neviena no dāmām, kura piedalījās Džona Lenona dziesmas "Imagine" izpildīšanā, netika brīdināta par to, ka video tiks publiskots tagad, ASV protestu laikā, nevis Covid-19 pandēmijā. 

"Manuprāt, tas ir šausmīgi. Domāju, ka ar "Amoralle" vairs nesadarbošos un vairs nepiekritīšu piedalīties viņu akcijās. Mēs visas tikām iegāztas. Bijām parakstījušās uz konkrētu lietu, bet viss tika pavērsts citādi," "Privātajai Dzīvei" savu nostāju pauž Aminata.

Nu jau izdzēstajā video piedalās vairākas sabiedrībā pazīstamas sievietes, piemēram, Samanta Tīna, Olga Rajecka, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Sanda Dejus, Dārta Daneviča, Marta Grigale, Kristīne Opolais, Patrisha, Rēzija Kalniņa un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu