Eltons Džons novērtē latviešu vijolnieka kaverversiju dziesmai "I’m Still Standing" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @eltonjohn

Slavenais mūziķis Eltons Džons savos oficiālajos sociālajos tīklos publicējis latviešu vijolnieka Roberta Balanas video ar dziesmas "I’m Still Standing" kaverversiju. 

"Nesen man nosūtīja šo Roberta Balanas videoierakstu, un es nodomāju, ka tas ir tik fantastisks, ka vēlos ar to padalīties ar jums visiem," raksta Eltons Džons. "Roberts šobrīd studē Karaliskajā mūzikas akadēmijā un sagatavoja šo skaņdarbu akadēmijas prestižajām Reģenta svinībām, kas bija ieplānotas maijā, kur mēs būtu satikušies. Roberta aranžējums ir pārāk labs, lai to laistu garām, un esmu tik laimīgs, ka viņš to man atsūtīja. Es ceru, ka man būs iespēja drīz satikt Robertu un dzirdēt viņa vijoļspēli klātienē."

Noskaties dziesmu.

24 gadus vecais Roberts Balanas debitēja Londonas Karaliskajā festivālu zālē sešpadsmit gadu vecumā un pēdējā laikā mūzikas pasauli pārsteidzis ar saviem virtuozajiem solo vijoles aranžējumiem, kas viņu padarījuši par regulāru viesi "Classic FM", "Scala" un "BBC 3" radiostacijās. Roberts ir koncertējis prestižākajās pasaules koncertzālēs, tajā skaitā Vigmora zālē un Karalienes Elizabetes zālē Londonā, Santori zālē Tokijā, Kērnera zālē Toronto. Viņš šobrīd ir viens no sešiem mūziķiem un vienīgais vijolnieks, kas tika izvēlēts Londonas Karaliskās mūzikas akadēmijas mākslinieku diploma programmai. Kopā ar Robertu šajā programmā ir arī viņa māsa čelliste Margarita Balanas.

Atgādinām, ka pats Eltons Džons Latvijā uzstājies vairākas reizes.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu