"Double Faced Eels" izziņo gaidāmo albumu ar divām jaunām dziesmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Double Faced Eels"
"Double Faced Eels" Foto: publicitātes

12. jūnijā pašmāju grupa "Double Faced Eels" (DFE) laiž klajā uzreiz divas jaunas dziesmas - "Kur esi tu?" un "Cenu zīmes", kas tiks iekļautas jūlija beigās gaidāmajā albumā "Neformāts".

"Katrs mēs dzīvē meklējam, ko savu - naudu, laimi, māju vai automašīnu. "Kur esi tu?" ir par to, ka tiek meklēts tavs dzīves labākais draugs jeb partneris. Dažiem to izdodas laimīgā kārtā atrast jau vidusskolā, citiem meklējumi turpinās, līdz tie atrod savu dvēseles radinieku. Lai meklējums nebūtu pelēks un stāsts nepanesami garš, tad grupas izvēlētais aranžējuma un dziesmas mākslinieciskais virziens ir maksimāli tuvināts vasaras noskaņojumam, vieglā un pozitīvā manierē," tā par dziesmu saka grupas dalībnieki.

Noklausies abas dziesmas.

<

"Double Faced Eels" jaunākais albums tiks izdots 29. jūlijā un ir grupas radošo darbu nākamais etaps, kas seko iepriekšējam, 2018. gadā izdotajam EP "Atspulgs".

"Vēl joprojām turamies pa gabalu no ģitārroka. Salīdzinājumā ar "Atspulgu" vienlaicīgi albumā mēs gan aizejam pozitīvākā un rotaļīgākā virzienā, gan arī dažās dziesmās ļaujam vaļu savai huligāniskajai pusei. Zināmā mērā vienmēr esam jutušies kā vietējās mūzikas industrijas neformāts, tāpēc tad, kad šis vārds radās kā teksts vienai no dziesmām, uzreiz bija skaidrs, ka tā ir jānosauc arī albums," stāsta grupas izveidotājs Marka.

Klausītāji būs patīkami pārsteigti par to, ka albumā atkal aktīvi dzied ilggadējais grupas līderis Marka.

"Mēs izlēmām pienācīgi izmantot šo priekšrocību, ka mums ir divi solisti ar dažādām balsīm, raksturiem un stiprajām pusēm, lai radītu labāko, ko varam. Albumā būs arī sadarbības ar citiem māksliniekiem un autoriem," tā Marka.

Šogad aprit divdesmit gadi, kopš tika dibināta grupa "Double Faced Eels".

"Esam kopā uzauguši un pieauguši gan kā mūziķi, gan kā cilvēki. Esam spēlējuši gan trim cilvēkiem Tukuma naktsklubā, gan tūkstošiem skatītāju visā pasaulē "Best.Cover.Ever" no studijas Losandželosā. Tā ir vērtība, kuru grūti aprakstīt vārdos," tā grupa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu