Bērniem bija kā otrā mamma: Līga Zeļģe skumst par "Kas te? Es te!" beigām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kas te? Es te!" varone Lupe 2012. gadā.
"Kas te? Es te!" varone Lupe 2012. gadā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc 13 gadiem no LTV skatītājiem atvadās iecienītais bērnu raidījums "Kas te? Es te!". Lupatu lelles Lupes lomas atveidotāja Līga Zeļģe sarunā ar "Vakara Ziņām" neslēpj skumjas par ēras beigām. 

Kā skaidro Līga, viņai vēl nesen kāda 12 gadus veca meitene uzrakstīja ziņu vietnē "Instagram": "Viņa rakstīja, ka visu bērnību viņai biju kā otrā mamma. (..) Bērni sūtīja vēstules ne tikai no Latvijas."

"Žēl, ka Latvijas Televīzija negribēja to restartēt. Viņi gribēja radīt kaut ko jaunu," skumji nosaka Līga. Viņa uzsver, ka 13 gadu laikā bijuši daudzi bērnu raidījumi, taču tie atšķirībā no "Kas te? Es te!" nav spējuši izdzīvot.

"Šis projekts ir beidzies. Dzīve neapstājas. Lupe bija viena ļoti mīļa mana darba šķautne. Bet ar to profesionālā dzīve nebeidzas," optimisma pilna ir aktrise, kurai jau drīzumā gaidāma pirmizrāde stāstam "Baltā kuba" ietvaros [Latvijas Nacionālā teātra atklātā virtuālā platforma]. Tāpat Zeļģe būs redzama arī seriālā "Viņas melo labāk".

13 gadus brīvdienu rītos viņi ir ļāvuši ielūkoties savā kartona mājā, kur katrā istabā notiek kas neparasts. Lupe, Konstantīns, Varis un Pukšs ir ne tikai lelles. Viņi ir kļuvuši par daudzu bērnu draugiem un neatņemamām bērnības atmiņām. 25. maijā Zaķusalā nofilmēti pēdējie raidījuma kadri, vēsta LTV ziņu dienests.

Raidījumam piešķirta balva par 2007./2008. gada sezonas labāko debiju Latvijas Televīzijā, un raidījuma popularitāti vairoja skaņdarbs "Kas te? Es te!", ko radījusi grupa "Hospitāļu iela".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu