Festivāls "Laba daba" šogad nenotiks

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieskats festivāla "Laba daba" otrajā dienā
Foto: Ieskats festivāla "Laba daba" otrajā dienā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Arī festivāls "Laba daba" šogad tomēr nenotiks, apstiprināja festivāla organizatoru pārstāve Kristīne Pinkule.

"Mēs ilgi rēķinājām un domājām, kā 2020. gadā izgrozīties, lai dotu sev iespēju sarīkot mazu un ekskluzīvu festivālu 1000 personām. Rezultātā esam nonākuši pie lēmuma, ka šogad festivāls nevar notikt," norādīja organizatori, atzīmējot, ka pārdotās biļetes nenosedz festivāla organizatoriskās izmaksas.

Festivāls tiek pārcelts uz nākamo gadu, un tas varētu notikt augusta sākumā. Organizatori aicina cilvēkus, kas iegādājušies biļetes, nesteigties ar to atgriešanu, jo biļetes būs derīgas arī uz nākamā gada festivālu.

Savukārt, ja nav iespējams apmeklēt pārcelto pasākumu, tad naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešu servisa" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu "Biļešu servisa" tīmekļvietnē.

Vēl aprīlī Pinkule sacīja, ka organizatori neplāno festivāla atcelšanu vai pārcelšanu. Tā vietā rīkotāji papildināja festivāla mūzikas programmu.

Mūzikas un mākslas festivālam "Laba daba" 12. reizi bija jānotiek Līgatnes pagastā, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", no 7. augusta līdz 9. augustam.

Kā ziņots, uz nākamo gadu pārcelts ir arī festivāls "Summer Sound" Liepājā un festivāls "Positivus", kuram bija jānotiek jūlija vidū Salacgrīvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu