Mailija Sairusa jau pusgadu ir skaidrā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mailija Sairusa
Mailija Sairusa Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa intervijā izdevumam "Variety" atklājusi, ka jau pusgadu ir skaidrā.

Sairusa, kura nekad nav slēpusi patiku pret marihuānas smēķēšanu, skaidro, ka lēmumu atteikties no kaitīgo vielu lietošanas pieņēmusi pēc balss saišu operācijas, kas viņai tika veikta pērnā gada nogalē.

"Man tika veikta ļoti nopietna operācija novembrī. Man bija četras baisas nedēļas, kuru laikā man nebija atļauts runāt," atklāj Sairusa.

Viņa turpina: "Es esmu skaidrā jau sešus mēnešus. No sākuma, tas bija tikai un vienīgi operācijas dēļ. Bet es daudz domāju par savu mammu. Mana mamma tika adoptēta, un es esmu pārmantojusi dažas no sajūtām, kas bija viņai, - tā "pamestā" sajūta un vēlme pierādīt, ka esmu vajadzīga un vērtīga. Mani tēta vecāki izšķīrās, kad viņam bija trīs gadi, tāpēc mans tētis uzaudzināja pats sevi. Es esmu daudz pētījusi savu ciltskoku, kurā ir daudz atkarību un garīgās veselības pārbaudījumu. Ejot tam cauri, izpratu, kāpēc esmu tā, kas es esmu. Saprotot pagātni, mēs saprotam tagadni un nākotni daudz skaidrāk. Manuprāt, terapija ir lieliska."

Vislabākā lieta, ko viņa šajā laikā ir ieguvusi, ir allaž pamosties mundrai. "Es tagad no rītiem mostos 100% gatavībā," palepojas Sairusa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu