Gustavs Zatlers: "Biju izlēmis nekad vairs dzīvē neprecēties"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Gustavs Zatlers
Gustavs Zatlers Foto: LETA

Eksprezidenta Valda Zatlera vecākais dēls, "Cēsu alus" mārketinga direktors Gustavs Zatlers intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, ka pēc otrās šķiršanās vairs nebija gatavs iestūrēt laulības ostā. 

Intervijā viņš neslēpj, ka piedzīvojis nepatīkamus mirkļus pēc otrās laulības šķiršanas: "Kad izšķīros otro reizi, sēdēju viens pats dzīvoklī un domāju – ko es daru? Pēc šīs otrās reizes vispār biju izlēmis nekad vairs dzīvē neprecēties. Kaut kā izsecināju, ka laulību projekts ir lemts neveiksmei."

Taču Zatlers 2018. gadā apprecējās trešo reizi. Viņš mija gredzenus ar mīļoto sievieti Rutu, ar kuru nu viņam ir kopīgs dēliņš Samuels. 

Vaicāts, kāds bija bildinājums, viņš atklāj, ka ir liels romantiķis. "Lai arī Ruta gaidīja, ka viņu bildināšu agrāk, Valentīndienā Taizemē, es to izdarīju Parīzē – brīdī, kad pilnībā biju nobriedis šim solim. Togad aprīlī pie Dievmātes katedrāles ļoti skaisti ziedēja ķirši, un es uzaicināju Rutu aiziet tos apskatīties. Man līdzi bija divas Ziemassvētku kartītes. Vienā bija jautājums: "Vai tu kļūsi par manu sievu?" Bet otrajā kartītē bija divas iespējamās atbildes – jā vai nē. Ruta, protams, piekrita," īpašo mirkli atminas Zatlers.

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu