Jauns vārds popmūzikā: Karlīna (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Karlīna
Karlīna Foto: publicitātes

Ar jaunu dziesmu latviešu valodā "Es plus tu" sevi piesaka jaunā dziedātāja Karlīna, pilnajā vārdā Karlīna Šēnknehte. Klajā nācis arī dziesmas videoklips. 

Dziesmas autori ir Katō (Anna Zankovska), Arnis Račinskis ("Laika suns") un Jānis Driksna, dziesmas  producents - Arnis Račinskis. Dziesma ir tapusi 2019. gada pavasara sesijas dziesmu rakstīšanas nometnē “RIGaLIVE#4”.

"Dziesma ir stāsts par mīlestību. Tā stāsta par to, ka dzīvē citreiz tā sanāk, ka viens mīl vairāk un vienam arī sāp vairāk, taču ir jāzina, kad palaist vaļā un smaidot iet tālāk," par dziesmas vēstījumu saka Karlīna. "Pirmo reizi dzirdot dziesmas demo, mani piesaistīja dziesmas stāsts, man bija svarīgi šajā skaņdarbā saglabāt sev raksturīgo pašpārliecinātību un vieglumu, un klausoties, kā arī skatoties video, redzu, ka tas ir izdevies."

"Kad agrā pavasarī ar Katō un Jāni Driksnu rakstījām dziesmu, Karlīnu vēl nepazinām, bet, kopš pazīstam, ir skaidrs, ka ar Karlīnu iepazīties vajadzēs visiem," tā producents Račinskis.

Sākas dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” jaunā sesija (Arnis Račinskis)
Sākas dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” jaunā sesija (Arnis Račinskis) Foto: publicitātes

Dziesmas videoklipa pamatideja radās Oskaram Andersonam, kurš ierunājās par melnā un baltā fona spēli. Tālāk šo ideju attīstīja dziedātājas māsa Edīte Šēnknehte, kura klipam veidoja režiju. Video ir stāsts par divām pasaulēm, simboliski par vīrieti un sievieti un to, kā katrs redzam sevi un otru, kad attiecības ir beigušās. Video tika filmēts Roberta Šulca fotostudijā.

Noskaties dziesmas video.

Par dziedātāju

Darbību uz skatuves jaunā māksliniece sāka kā fona dziedātāja dažādiem jaunajiem mūziķiem. Savu solo darbību 2018. gadā Karlīna sāka ar skatuves vārdu Caroline, taču šobrīd ir apzinājusies sevi kā Karlīna un paliks pie sava vārda kā pie skatuves vārda. Skatuves pieredzi dziedātāja turpināja iegūt, uzstājoties dažādos pasākumos gan akustiski, gan ar pilnu sastāvu. Pirms kāda laika māksliniece izdeva savu pirmo oriģināldziesmu "It’s Getting Cold", ar kuru startēja Radio SWH jauno izpildītāju konkursā "Priekšnams", kur pārliecinoši ieguva pirmo vietu. 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu