Skandalozā blogere Yana Bruk pārtapusi Mildas tēlā

Rīgā dzīvojošā skandalozā un kolorītā blogere Jana Bruka (Yana Bruk) jaunākajā fotosesijā pārtapa par Latvijas simbolu - Mildu (Brīvības pieminekli).  

Publiskotajos kadros redzams, kā Bruk ir nokrāsota zaļā krāsā, atdarinot Mildas tēlu. Kadros viņa pozē gan pie paša Brīvības pieminekļa, gan ir iemūžināta dažādās Rīgas vietās. Rokās Bruk fotogrāfijās tur trīs zeltītas zvaigznes. 

Intervijā portālam "RUS Tvnet" Jana pastāstīja, ka šādu fotosesiju vēlējusies īstenot jau sen. 

"Es meklēju body-art mākslinieku, fotogrāfu un pārējo stilistu grupu. Ja godīgi, šī ir viena no manām labākajam idejām! No manis var un vajag gaidīt kaut ko drosmīgu, svaigu un stilīgu!" skaidroja Jana. 

Bruk uzskata, ka šiem foto vajadzētu likt cilvēkiem smaidīt, nevis viņus aizskart. 

"Es neņirgājos par Mildu, es viņu padarīju tuvāku cilvēkiem!" skaidroja Jana. 

Blogere izlēmusi iejusties Mildas tēlā, asociējot to ar brīvības simbolu. "Viņa ir brīva no visiem stereotipiem, kas mums uzspiesti vēstures gaitā! Es jums prezentēju Mildu tādu, kāda viņa varētu būt šodien!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟Сияй как звезда🌟 ⠀ Какая для вас самая главная достопримечательность в Латвии? ⠀ Что первое приходит в голову? Лично у меня «Пямятник Свободы», а у вас? ⠀ Кстати кто то когда нибудь задумывался почему Милда? Почему эту женщину, девушку на памятнике зовут Милда, почему не Зане, не Яна😂, не Мария? Ведь варианты могли быть разные :/ ⠀ Но кто вообще знал, то предшественник нашей потрясающей девушки был мужчина ) и никакой то там! А сам Пётр первый! Правда стоял он не много в другом месте. Мужчину заменила женщина хмммм... прям в духе современности)) ⠀ Но к чему и зачем вообще поставили этот монумент? Отвечаю - на 17 годовщину провозглашение независимости Латвии. Так что же он означает? Думаю, что даже объяснять не надо 😂 СВОБОДУ! Женщина держит три звёзды, символизирующие три исторически части Латвии (но сейчас их 4 кто не знал😂) На фасаде написано «отчизне и свободе !» всего парк слов, но как сильно и широко это звучит 💪🏽 ⠀ Почему я вообще решила изобразить Милду такой какую вы ее видите сейчас на этих фотографиях, ммм? Все просто, я считаю что милда свободная! так же как и мы! Свободно может провести свой выходной, гуляя по своему городу и Улыбаясь прохожим (наконец-то не с хмурым лицом ). Свободна от всех стереотипов которые нам навязывают на протяжении всей истории! Я вам представляю Милду такую какая она могла бы быть сегодня как мы ❤️ Ведь мы живем в демократической стране? ⠀ Ведь мы заботимся о всех Жителях страны .Милда устала работать постоянно... без выходных там стоять и сиять, поэтому она имеет полное право как и мы все отдохнуть. ⠀ А Что для вас значит свобода?

A post shared by ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk) on

Atgādinām, ka pagājušajā gadā Bruk internetā izraisīja pamatīgu ažiotāžu, kaila pozējot, piesegusies ar Latvijas karogu. 

Uz augšu