Popscēnas huligāni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Double Faced Eeels" dalībnieki Marka un Reinis Straume apsprieda visas albuma "Neformāts" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Grupas jaunākajā albumā iekļautas astoņas dziesmas.

"Sakritis tā, ka “Neformāts” ir grupas divdesmitgades albums, un patiesībā tas ir zīmīgi, jo esam atraduši savu jauno identitāti," par albumu izsakās "Double Faced Eeels" (DFE). 

Viņi turpina: "Ar “Neformātu” svinam to, ka atšķiramies tieši ar to, ka nebaidāmies būt gan popmūzikai nepiedienīgi smagi, gan rokmūzikai nepiedienīgi viegli. Līdz ar šo pašapzināšanos arī “Neformāts” ieraksta process mums pagāja plūstošāk un vieglāk nekā parasti. Viss bija balansā."

Albumā iekļautas dziesmas, kas radušās, sadarbojoties ar citiem, lieliskiem Latvijas mūziķiem, - Katō (Anna Zankovska) un Idus Abra (Edgars Spudiņš) dzirdami dziesmā “Neformāts”, RIGaLIVE dziesmu nometnes laikā tapusī “Viņa nedejo” kopā ar Didzi Bardovski un Miku Frišfeldu, kurš pielika savu artavu pie dziesmas “Cenu zīmes” teksta.

DFE ir Marka jeb Mārtiņš Gailītis (ģitāra, vokāls), Reinis Straume (vokāls), Viktors Maslovs (bass) un Dairis Petrauskis (bungas).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Mārtiņš Otto un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu