Klāt pēdējais vasaras koncerts Mārupes Saulrieta koncertos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa ''Mazais princis''.
Grupa ''Mazais princis''. Foto: TVNET

Ar grupu "Mazais princis", "Carnival Youth" un "Keksi" uzstāšanos, trešdien, 26. augustā tiks aizvadīts pēdējais muzikālā cikla “Saulrieta koncerti Mārupē” koncerts.

Šovasar aizvadīti jau četrpadsmit koncerti, kuros uzstājušās vairāk nekā trīsdesmit pašmāju grupas un muzikālās apvienības. Vasaras noslēguma koncertā izvēlēti īpaši mākslinieki dažādām gaumēm, bet īpašie viesi ir joku grupa "Mazais princis", kas tautā pazīstami kā atvadīšanās meistari.

Apmeklētāji pasākuma norises vietā, Aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte, gaidīti jau no plkst. 16.00, bet koncertprogramma plānota no plkst. 19.00. Pirmie uz skatuves kāps Carnival Youth, izpildot skaņdarbus no programmas “Naivais Ku-kū,” pēc viņiem enerģisku rekonrola paraugstundu demonstrēs Latvijas rokenrola smagsvari, grupa "Keksi", savukārt vakara noslēgumā klausītājus priecēs "Mazais princis".

"Keksi" 
"Keksi" Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

“Saulrieta koncerti Mārupē” ir vasaras koncertu sērija, kas jau trešo gadu norisinās aktīvās atpūtas parkā “JIP Mārupīte”. Šīs sezonas sākumā ierasto brīvdabas koncertu programmu nomainīja autokoncerti un drive-in kino, taču līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu, pasākuma organizatori atgriezās pie iepriekš ierastā brīvdabas koncertu koncepta.

Saulrieta koncerti Mārupē nav tikai koncerts – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, iespēja baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, protams, neizpalikt arī bez dažādiem konkursiem, aktivitātēm un pārsteigumiem. Saulrieta koncerti ir kā viena vakara mini-festivāls. "Sajūtas" ir vārds, kas raksturo piedāvāto notikumu kopumu.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus ievērot divu metru fizisko distanci, kā arī citus drošības pasākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu