Paula Freimane atklāj intīmas detaļas par savu garīgo veselību un antidepresantu lietošanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere Paula Freimane, kuru sekotāji sociālajos tīklos pieraduši redzēt allaž smaidīgu un iedvesmojošu, atklājusi, ka pirms grāmatas "Zelta sastāvdaļa" izdošanas sirgusi ar depresiju.

Freimane publiskojusi visai garu ierakstu, kurā atklāj, ka pirms pāris gadiem viņa piedzīvoja kāda tuva cilvēka nāvi, pēc kuras viņai sācies "drūmais posms". 

"Ikdienā nemitīgi ar mani atgadījās visādas nelaimes un skumjas. Man bija sajūta, ka manai dzīvei ir pārvilkta pāri melna svītra un viss iet galīgi šķērsām," atklāta ir Freimane, kura neslēpj, ka saskārās ar veselības problēmām, no kurām viena pat bija jārisina ķirurģiski.

Sports bija vienīgā lieta, kas tajā laikā palīdzēja, taču viņa trenējās mājās, jo panikas lēkmju dēļ bija bail iziet cilvēkos.

Freimane atklāj, ka gadu cīnījusies ar garīgās veselības problēmām, tostarp lietojusi antidepresantus. Taču pārtraukusi tos lietot laikā, kad pievērsās grāmatas "Zelta sastāvdaļa" radīšanai. "Tā nav vienkārši grāmata. Tās veidošana man iedeva cerību un dzīvesprieku kuru es biju pazaudējusi. Es izjutu milzīgu laimi un gandarījumu par paveikto," vēsta Freimane.

Pēc ieraksta publiskošanas viņa saņēma virkni fanu vēstuļu, kurās ļaudis uzteica Freimani par drosmi un atklātību. 

"Man nav viegli runāt par savu vājumu, par savām bailēm, par saviem grūtajiem dzīves periodiem. Ne jau tāpēc, ka es būtu vāja raksturā, bet tikai tāpēc, ka es negribu apbēdināt citus. Es gribu atstāt sev pozitīvu tēlu," piebilst Freimane, kura, lai arī joprojām cīnās ar "iekšējiem dēmoniem", tomēr jūtas veselīga. 

Foto: Paulas Freimanes grāmatas atklāšanas svētki

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu