Annu Sedokovu apzagusi viņas asistente

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova sociālajos tīklos pavēstīja, ka viņu apzagusi asistente, ar kuru kopā strādājusi trīs gadus. 

"Stāsts par to, kā mana asistente Nastja, sieviete, kura vairāk nekā trīs gadus bija man tuvāka nekā māsa, sieviete, kuru es uzskatīju par savu ģimeni, sieviete, kura trīs gadus gulēja manā gultā un apskāva manus bērnus, kļuva par zagli un nogrima dziļāk, nekā es varēju iedomāties," savu stāsta sāka Sedokova, atklājot, ka viņas asistente aizrāvusies ar tiešsaistes azartspēlēm.

Asistente jau pusgadu esot aizņēmusies naudu no visām dziedātājas paziņām. Nastja teikusi, ka viņai esot slima māte, kurai nepieciešama operācija. Tādēļ neviens viņai neatteica. Tomēr ar to viss nebeidzās - būdama atkarīga un parādos, Nastja, kurai bija piekļuve Sedokovas finansēm, sāka mākslinieces naudu ņemt sev.

"Šodien es dzīvoju dzīvoklī, par kuru nav maksāts kopš aprīļa. Mans dēls apmeklē neapmaksātu dārziņu. Un visi, ko satieku, ir aizdevuši viņai naudu un to gaida atpakaļ," neapmierināta ir Sedokova.

Dziedātāja vērsās pie sekotājiem ar lūgumu neļaut azartspēlēm sabojāt viņu dzīves. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Онлайн казино зло. Но люди злее и именно они нажимают кнопки.Так что нечего тут . ⠀ История о том, как моя помощница Настя , человек который больше 3 лет был ближе мне чем сестра, человек которого я считала своей семьей, человек который спал в моей постели и обнимал на протяжении трёх лет моих детей, стал воровкой и скатился на дно, глубже которого я даже не представляла. ⠀ Начались недочеты. Там забыла, там не отвечают. Возвратные деньги не приходили. Как то денег не стало. ⠀ Потом у ее мамы была операция. На коленях. Мама не могла ходить и она больше не могла на это смотреть. Нужен был долг на операцию . В какой то момент у хозяйки нашей квартиры умер родственник и она попросила вперёд оплату. Конечно. Мы все понимаем. ⠀ За эти полгода Настя одолжила деньги у всех наших знакомых и людей с которыми я как то пересекалась. На операцию Маме. На Ипотеку Маме. На моего визажиста, на деньги на документы. Она одалживала и люди отдавали ей последнее ограничивая своих детей. ⠀ Потому что добрые. Потому что верили. Сегодня я живу в квартире, за которую не платили с апреля. Мой сын ходит в неоплаченный сад. И каждый кто набирает меня, абсолютно каждый одалживал ей деньги и ждёт их. Но ни один из не сказал мне это. Никто .. Никит меня не предупредил. ⠀ Как !!! Как !!! Кнопка в телефоне может разрушить твою успешную жизнь ?? Как ??? Зачем ??? Обманывать всех и говорить, что людям нужна операция и они убирают ??? Ради чего ??? ⠀ Я не знаю, что мне делать. Но если кто то, кто нажимает сейчас эту кнопку, думая, что может выиграть, сейчас читает это. То ... Все в ваших руках. Не уничтожайте свою жизнь так, как сделал это мой близкий человек ..

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Uz augšu
Back