Annna piedāvā jaunu dziesmu par rotaļu lācīti Frediju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Annna
Annna Foto: publicitātes

Viena no deviņām Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā fināla jeb "Supernovas" finālistēm - dziedātāja un mūzikas producente Annna laidusi klajā jaunu dziesmu par rotaļu lācīti Frediju.

"Freddie" ir enerģiska, nostalģiska dziesma, kur galvenajā lomā ir meitene un viņas spēļu lācītis Fredijs. Abiem varoņiem tiek teikts, ka viss mūsdienās ir iespējams un ka ir jāseko saviem sapņiem, taču realitātē visiem tas nav iespējams.

"Freddie" jau dažas nedēļas pirms iznākšanas sāka grozīties sociālo mediju pasaulē, kur gan Annna, gan viņas sekotāji dalās ar smieklīgiem video, dejojot dziesmas pavadījumā.

Dziesma un tās video pirmizrādi piedzīvoja Nīderlandes lielākajā mūzikas žurnālā, OOR.nl, kurš Annnu nominēja kā vienu no trīspadsmit 2020. gada daudzsološākajiem mūzikas talantiem.

Māksliniece dziesmu radīja pirmajās karantīnas nedēļās, sekojot līdzi tam, par ko pārdzīvo un raizējas viņas tuvinieki un draugi. Dziesma ņemta no drīzumā gaidāmā EP "Mortgage On Toast", kas veltīts visām mūsdienu paaudzes problēmām un iznāks jau 13. novembrī.

Aizvadītajā gadā 26 gadus vecā Annna ir ne tikai paguvusi iesildīt amerikāņu dziedātājas LP koncertu Siguldā, bet arī pārstāvēt Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā Eurosonic, Nīderlandē, kā arī uzvarēt Nīderlandes Amsterdam Dance Event Demolition konkursā. 

Šī uzvara dziedātājai sniedza ārvalstu mediju uzmanību kā arī iespēju ierakstīt mūziku vienā no Spānijas prestižākajām studijām - W studios Barcelona.

Noskaties dziesmas video versiju.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu