Skandalozā influencere Didrihsone paplašina savu apģērbu veikalu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viena no pašmāju apspriestākajām influencerēm, apģērbu veikala "Butterfly" vadītāja Elīna Didrihsone nākusi klajā ar jaunumiem - neraugoties uz skandālu, kurā ierauts viņas veikals, viņa nolēmusi to paplašināt.

Kā liecina Didrihsones "Instagram" īsie stāstiņi, viņas veikals turpmāk atradīsies Rīgas centrā - Blaumaņa ielā. 

"Mēs esam parakstījuši līgumu, atslēgas ir mūsu rokās, mēs esam pieņēmuši ļoti svarīgu lēmumu!" - vēsta Didrihsone.

"Ja godīgi, es pat nespēju noticēt, jo šīs telpas bija tik ļoti perfektas, tad, kad mēs pirmo reizi viņas ieraudzījām, es šaubījos par to, vai mums tas ir pa kabatai mēs to tīri finansiāli varam atļauties. Bet, esot vairāk un vairāk tieši šajās telpās, es reāli sapratu, ka tas ir perfektais iznākums, kuru mēs vienmēr esam gribējuši. Tās gaismas, gaišums, telpas izkārtojums, plašums - tas ir tas, uz ko mēs esam gājuši," izsakās jaunā uzņēmēja.

Atgādinām, ka 2. jūlijā vietnē "Facebook" tika publiskots ieraksts, kurā tika salīdzināts "Butterfly" apģērbu sortiments ar populārajā Ķīnas internetveikalā "AliExpress" pieejamajām precēm. Drīz vien pēc tam diskusija izvērtās plašumā, un klientes atklāja vēl citus pieredzes stāstus. Piemēram, daudzas klientes pauda sašutumu par "Butterfly" apģērba slikto kvalitāti, kā arī bija neizpratnē par to, ka tam nekur nav norādīta kopšanas informācija. Kāda ieraksta komentētāja apgalvoja, ka kopšanas informācijas birka tiek rūpīgi nogriezta no apģērba. 

Didrihsones apģērbu veikals nonāca arī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) un Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PATC) redzeslokā. 

Pati Didrihsone noraida, ka iepērk apģērbu Ķīnas internetveikalā, sakot: "Tas ir kauns, pārdot no "AliExpress"!" Viņa apgalvo, ka apģērbu iegādājas vairumtirdzniecības bāzēs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu