Dziedātāja Marta ar singlu "Drāma" izziņo gaidāmo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Marta
Marta Foto: publicitātes

Ceturtdien, 30. septembrī, pašmāju mūziķe Marta (Marta Grigale) nākusi klajā ar jaunu dziesmu "Drāma", kas tapusi sadarbībā ar mūzikas producentu DJ Rudd un ir priekšvēstnesis oktobra beigās gaidāmajam albumam "Lietas, kas notiek manā galvā".

"Tā kā bieži mēdzu pārspīlēt un “uzburt drāmu” ne no kā, Rūdolfs pajokoja, ka derētu par to uzrakstīt dziesmu. Tas sākās kā joks, bet izvērtās par albuma košāko singlu," dziesmas idejas tapšanu atklāj Marta.

Mūziķe stāsta, ka skaņu celiņš un vārdi veltīti ne tikai visām “drāmas karalienēm”, bet arī personīgajai saiknei ar teātra mākslu: “Dziesmā dzirdamas vairākas atsauces uz teātri, kam manā dzīvē vienmēr būs īpaša vieta. Šī noteikti ir dziesma, pie kuras var dejot, kurai dziedāt līdzi un ar kuras enerģiju pārvarēt rudens drūmumu.”

Marta
Marta Foto: publicitātes

Dziesmas “Drāma” teksta un mūzikas autore ir Marta. Dziesmas producents – DJ Rudd, īstajā vārdā Rūdolfs Budze.

Martas dziesmai "Drāma" radīts arī teksta video. Simboliski, ka tajā redzami rekvizīti no dažādām Latvijas Nacionālā teātra izrādēm. Pie teksta video šoreiz strādājis elektroniskās mūzikas mākslinieks Kashuks, bet foto veidojis Emīls Trauliņš.

Singls tapis ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) stipendijas atbalstu un ir pieejams izplatītākajās mūzikas straumēšanas vietnēs (Spotify, Apple Music, Deezer u.c.).

Noklausies! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu