Teilore Svifta pauž atbalstu Džo Baidenam (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta trešdien pauda atbalstu Demokrātu partijas Savienoto Valstu prezidenta amata kandidātam Džo Baidenam, saviem vairāk nekā 200 miljoniem sociālo mediju sekotāju paužot cerību, ka Baidens sāks Amerikas "dziedināšanas procesu".

Svifta jau iepriekš pēlusi prezidentu Donaldu Trampu, arī augustā, kad mūziķe kritizēja prezidenta "neefektīvo vadību" cīņā ar koronavīrusa pandēmiju un centienus "postīt un graut" vēlēšanu tiesības.

Tomēr Sviftas izteikumi žurnāla intervijā, ko viņa ievietojusi savos profilos sociālajos tīklos "Instagram" un "Twitter", ir pirmā reize, kad viņa oficiāli apliecinājusi atbalstu Baidenam.

"Visi ir pelnījuši valdību, kas globālos veselības riskus uztver nopietni un liek  savas tautas dzīvības pirmajā vietā," intervijā žurnālam "V" norādīja mūziķe.

"Es šā gada prezidenta vēlēšanās ar lepnumu balsošu par Džo Baidenu un Kamalu Harisu," viņa piebilda. "Es uzskatu, ka viņu vadībā Amerikai ir izredzes sākt dziedināšanas procesu, kas tai ir ārkārtīgi nepieciešams."

Šogad klajā nācis Sviftas jaunākais albums "Folklore", kas vairākas nedēļas pabija ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā.

Foto: Teilore Svifta filmas "Cats" pirmizrādē Ņujorkā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu