Noskaidrota pirmā dalībniece, kurai veiks plastisko operāciju jaunā TV3 šovā (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: F64, Karīnas privātais arhīvs

8. oktobrī TV3 pirmizrādi piedzīvoja ekstrēmo pārvērtību šovs “Operācija: Jauna dzīve”, un tā laikā tika noskaidrota pirmā fināliste – Karīna Ceriņa.

“Mēs gribam, lai sieviete, kura iegūst šo balvu, ir simbols pārējām sievietēm! Karīna ir tik daudz rūpējusies par mazajiem, un šis ir laiks, kad eksperti parūpēsies par Karīnu, lai padarītu viņu par princesi!” - saka šova psiholoģe Inga Bērziņa.

Pēc lēmuma izdzirdēšanas Karīna nespēja valdīt asaras: “Es esmu satraukta un saviļņota, šī ir patiesi laimīgākā diena manā dzīvē!”

33 gadus vecā Karīna Ceriņa ir dzemdējusi deviņus bērnus, tomēr viens bērniņš nav izdzīvojis. Astoņu bērnu māmiņa visu savu brīvo laiku velta ģimenes ligzdas veidošanai, rūpēs par bērniem un mājsaimniecību. Karīna savus bērnus audzina viena pati, lielu atbalstu gūstot no vecākajiem bērniem, kuri pieskata mazos, kad mamma dodas darba gaitās. Lai arī Karīna nedzīvo ar bērnu tēvu, viņš pavada laiku kopā ar bērniem, apmeklējot kopīgus pasākumus un sporta aktivitātes.

Foto: kā dzīvo Karīna Ceriņa

Dzīve Karīnu nav lutinājusi - kādreiz viņa ir pārtikusi no citu labvēlības. Taču tagad, kad ir izdevies nostāties uz savām kājām, viņa palīdz citiem, brīvajā laikā nodarbojoties ar labdarību un atbalstot ģimenes, kuras ir nonākušas grūtībās. Labdarībā Karīna iesaista arī savus bērnus, tādējādi gūstot gandarījumu gan pati, gan mācot bērniem vairot labo.

Jaunajai māmiņai vienmēr pirmajā vietā ir bijuši līdzcilvēki – ģimene un svešinieki, kuriem Karīna sniedz palīdzīgu roku, tomēr laika sev nekad nav atlicis. Tādēļ Karīna uzskata, ka pārvērtības būs tās, kas viņai palīdzēs sākt dzīvi jaunā kvalitātē, pirmajā vietā izvirzot sevi kā sievieti, ne vien kā māti vai labdari.

Karīna savā vēlētos uzlabot zobu izskatu, jo tie rada ļoti lielus kompleksus un ietekmē darba meklējumus.

Karīna kautrējas runāt, jo tādā veidā baidās sabojāt priekšstatu par sevi. Tāpat arī uz kājām ir izveidojušies vēnu mezgli, vēders pēc astoņām grūtniecībām neizskatās pievilcīgi, krūtis pēc bērnu barošanas nav tvirtas un skaistas. Karīna vēlas kļūt pašpārliecinātāka un neslēpties no sabiedrības.

Karīnas pārvērtības tiks realizētas kopā ar speciālistu komandu – psiholoģi Ingu Bērziņu, plastiskās ķirurģijas guru Dr. Med. Eduardu Jurševicu (“Lipex”), sertificētu sejas, mutes un žokļa ķirurgu Dr. Vadimu Kļimecu (“Lipex”), otolaringoloģi Tatjanu Bogdanovu (“Lipex”) un estētiskās zobārstniecības ekspertu Dr. Raivi Sietnieku (“Confidental”).

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu