Koncertsērijas "Art of Riga Jazz" koncerti būs skatāmi arī tiešraidē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Informē par koncertsēriju "Art of Riga Jazz"
Foto: Informē par koncertsēriju "Art of Riga Jazz" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Improvizācijas un džeza mūzikas koncertsērijas "Art of Riga Jazz" 16., 23. un 31. oktobrī Latvijas Radio 1. studijā paredzētie koncerti būs skatāmi arī interneta tiešraidē, informē rīkotāji.

Video straumējums no koncertu norises vietas būs skatāms, iegādājoties tā piekļuves kodu biļešu tirdzniecības lapā bilesuserviss.lv. Tiešraides koda cena ir 10 eur. Lai arī tā notiks pirmoreiz, organizētāji garantē gan labu attēla, gan, kas nav mazsvarīgi, arī skaņas kvalitāti.

Foto: Informē par koncertsēriju "Art of Riga Jazz".

"Ierasti esam izvairījušies no koncertu straumēšanas internetā, uzskatot, ka pilnvērtīgu muzikālo baudījumu klausītājs spēj gūt, tikai atrodoties klātienē mākslinieka uzstāšanās laikā," saka koncertsērijas mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns. "Taču, ņemot vērā koronavīrusa izraisītos ierobežojumus, esam nolēmuši ļaut lielisko poļu, vācu un itāļu, kā arī pašmāju mākslinieku uzstāšanos redzēt un dzirdēt plašākam klausītāju lokam, ne tikai tiem laimīgajiem 50, kuri varēs koncertus apmeklēt klātienē."

Māris Briežkalns (no kreisās)
Māris Briežkalns (no kreisās) Foto: Jānis Škapars/TVNET

16. oktobrī pulksten 19.00 Latvijas Radio 1. studijā uzstāsies Judyta Pisarczyk, kura ir mūsdienīga džeza vokāliste, studē Katovices Mūzikas akadēmijā un kopā ar savu kvartetu izpilda gan pašas sacerētus skaņdarbus, gan džeza klasikas interpretācijas. 

23. oktobrī pulksten 19.00 Latvijas Radio 1. studijā neparastu muzikālo performanci piedāvās vācu taustiņinstrumentālists un eksperimentētājs Ralf Schmid

31. oktobrī pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā savu muzikālo kosmosu piedāvās viena no itāļu jaunā džeza skatuves atzītākajām grupām “XY Quartet”. 

"Art of Riga Jazz" koncertu biļetes tiešsaistei pieejamas šeit.

“Art of Riga Jazz” koncertu biļetes klātienei šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu